Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 17 al 23 d'abril

per Redacció, el 17 d'abril de 2023 a les 10:11
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

Àries:  Viuràs un moment especial al llarg d’aquesta setmana i serà amb una persona que potser no entrava a dins dels teus plans. Et sentiràs amb força i optimisme, dos ingredients que diuen que atrauen l’amor! Mira’t al mirall amb un somriure i t’adonaràs que amb aquesta actitud ets imparable. Bones energies amb Balança. Dia de la sort: 19.

Taure: Aquesta setmana estaràs una mica preocupat per coses que no pots controlar, intenta no pensar-hi gaire i fes un esforç a finals de setmana per reforçar les relacions personals, et fa falta. Potser algunes coses hagin fet un gir inesperat, però per a tu no serà un problema. La Lluna et dona força i vitalitat! Bones energies amb Lleó. Dia de la sort: 20.

Bessons: Aquesta setmana és la teva! No pots tenir els astres més ben alineats. Un desig que fa molt temps que tenies es començarà a fer realitat. Un resultat en els estudis o feina, serà d'excel·lent i l'amor també viurà en tu aquests dies i et farà remoure de nou, papallones a l'estómac. Setmana de molta sort, especialment el dies 18 i 20.

Cranc: Intenta esborrar els pensaments que et fan estar malament, segueix la teva intuïció per trobar el costat positiu de les coses. No et compliquis tant la vida, intenta alliberar-te de lligams perquè puguis dedicar més temps a cuidar-te i a mimar-te, ho necessites. Aprofita l'energia de la Lluna  perquè t'aporta un magnetisme molt especial! Bones energies amb Verge i Capricorn Dia de la sort: 19.

Lleó: Aquesta setmana seràs la clau de la creació d’una relació encara que no ho sàpigues. Si encara no estàs segur si has de fer el primer pas, ara és el moment, fes-ho, ni que sigui amb un missatge. Aprofita aquesta setmana per deixar-ho tot ben lligat, llença't! Bones energies amb Àries i Balança. Dia de la sort:18.
 
Verge: Aquesta setmana vés molt al teu rotllo, vigila amb les baralles amb companys de classe i no t'hi fiquis. Compta amb les converses per Whatsapp perquè també poden derivar en discussions entre amics. Entre tants embolics al teu voltant, hi ha una persona molt propera que s’està fixant en tu d’una forma especial, però no te n'adones. Número de la sort: 21.

Balança:  Vols que les coses funcionin millor? Doncs espavila i lluita per elles! Aquesta setmana és decisiva, tens moltes oportunitats per demostrar qui ets i què vols. Tens bona sort en l’amor amb els Àries i els Sagitari. T’arriben noves i bones amistats. Intenta controlar els teus canvis d’humor perquè això et pot perjudicar tant a classe com a casa. Número de la sort: 22.

Escorpí: Et sents una mica apàtic i no tens ganes de fer res, aprofita aquests dies per ser contemplatiu i adonar-te de coses que passen al teu voltant però a les quals no dediques atenció. Un amic es convertirà de la nit al dia en un confident molt important per tu. No creus que és hora de passar pàgina i pensar més en tu? Deixa aquesta persona al passat i concentra’t en el teu futur que promet molt. Tens grans idees que durant aquests dies podràs començar a materialitzar, aprofita-ho! Dia de la sort: 19.

Sagitari: Estaràs força comunicatiu, amb ganes de conversa. Aprofita per buscar l'amor en qualsevol lloc, ja que és un bon moment. Si actues com el teu cor t'indica, les alegries no es faran esperar. Segueix sempre el teu instint, la teva ment és molt llesta. Bones vibracions amb els Cranc en especial. Dia de la sort: 21

Capricorn: Aprofita al màxim el teu magnetisme i estigues amb la ment en alerta, que atraus positivament molt fort als que t'envolten. Bon rotllo amb Capricorn, gran comunicació amb Àries, alguna desavinença amb Aquari i molta possibilitat d'amor amb Sagitari. Tens bona sort en les relacions personals i els teus dots comunicatius estan millorant gràcies a l’augment de la teva seguretat. Dia de sort: 19.

Aquari:  Creus que sempre tens la raó i això no et farà cap favor durant els primers dies d’aquesta setmana, intenta ser una mica més comprensiu amb els altres. T’arriba un nou projecte que no pots deixar escapar! No gastis aquests diners que tens immediatament, perquè et sorgirà un pla molt aviat. Tens energies molt positives amb els Escorpí i els Taure, sobretot cap a finals de setmana. Dia de la sort: 19.

Peixos: Estaràs especialment irritable i nerviós. Això afectarà les relacions amb la gent que més t'estima i et repercutirà també en la teva salut digestiva, no val la pena amoïnar-te tant per problemes que demà veuràs amb uns altres ulls. No et preocupis amb temes que no pots solucionar ara mateix, un bon amic et farà veure que les coses són molt més senzilles del que creus. Et sentiràs millor amb tu mateix i rebràs una sorpresa no material. Dia de sort: 18.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: