Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 15 i 16 d'abril

per Adolescents.cat, el 15 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Sembla que els Àries esteu en el vostre món aquest cap de setmana, en què esteu pensant? Això ho notaran molt els teus amics i familiars. L’amor es reforça. Només cal que escoltis el teu cor per esbrinar què és el que realment vols perquè sembla que tens alguns dubtes. No et deixis influir per gent que no t’entén. Moment de la sort: dissabte.
 
TAURE
Els Taure tindreu un cap de setmana una mica mogudet, intenta controlar els teus nervis. Aquests dos dies aprofita’ls per relaxar-te, t'anirà bé. No et precipitis amb els missatges, és millor que la situació es refredi abans de parlar. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

BESSONS
Tindràs un cap de setmana força tranquil, t’ho mereixes. És un cap de setmana per agafar moltes forces perquè la setmana que ve aniràs a tope. També són uns dies més tranquils sentimentalment parlant. Vas a la teva i això és bo perquè el que necessites ara mateix és estar per les teves coses. Moment de la sort: dissabte. 

CRANC
Aquests dies sembla que estàs jugant amb foc però no en sortiràs cremat, saps molt bé quines són les teves possibilitats i tot t’anirà rodó. Tens molta sort amb l’amor. Potser cal que obris una mica més el teu cor a aquesta persona que tant estimes. Moment de sort: dissabte a la nit.

LLEÓ
No tinguis pressa, has de prendre’t les coses menys seriosament. Aquest cap de setmana busca temps per tu i no facis cas a les persones que intenten fer-te veure el cantó negatiu de les coses. Intenta passar bones estones amb la família, t'omplirà de bones energies. Moment de sort: dissabte a la tarda. 

VERGE
Si no tens clar quin és el teu camí no facis un gran pas, afluixa. I busca alguna estona per passar-la sol, relaxant-te i pensant en com estàs portant la teva vida. Aquest cap de setmana és el moment de parlar amb una persona especial. Moment de la sort dissabte a la tarda.

BALANÇA
Aquest cap de setmana serà molt positiu per tu i sembla que estàs a punt de rebre una sorpresa. Aprofita cada instant! Sentiràs una connexió especial amb els signes de terra (Taure, Verge i Capricorn). Moment de la sort: diuenge a la tarda.

ESCORPÍ
És un bon cap de setmana pels Escorpí, la teva positivitat és contagiosa i sentiràs que tothom vol estar amb tu. Et toca fer de conseller amb un bon amic, pensa bé les teves respostes. També tens sort amb l’amor, especialment diumenge.

SAGITARI
Els Sagitari  sembla que esteu molt observadors aquest cap de setmana i us adonareu d’una cosa d’un amic que us farà canviar moltes idees. Intenta no “stalkejar” massa perquè tot apunta que algú et pillarà, deixa els teus dots de detectiu per un altre moment. Tens sort amb l’amor dissabte.

CAPRICORN
És un bon moment per reprendre el contacte amb una persona que tens força oblidada, ell/a també vol tornar a parlar amb tu. Intenta avançar feina aquests dos dies i ho agrairàs més endavant. El teu millor moment serà diumenge a la tarda.

AQUARI
No busquis problemes on no n'hi ha, els Aquari sou experts en trobar els punts negatius a gairebé tot! Intenta ser més comprensiu amb els teus amics. Intenta allargar al màxim els bons moments perquè arriben dies complicats on estaràs una mica estressat. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

PEIXOS
Aquest cap de setmana t’has d’espavilar una mica si vols que la gent confiï en tu, intenta ser més afectuós. Sentiràs coses noves per un signe d'aigua (Peixos i Cranc). Tens sort amb els diners, intenta estalviar una mica! Moment de sort: dissabte a la nit.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: