Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 13 d'abril

per Adolescents.cat, el 13 d'abril de 2023 a les 10:15
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Una profunda relació d'amistat podria transformar-se en un amor o en una relació en la qual sembla que es perden les barreres entre un sentiment i l'altre. De qualsevol forma es tracta d'una cosa molt bona per a tu que precisament tindrà un episodi rellevant en el dia d'avui.

TAURE 
Avui el planeta de la fortuna, Júpiter, entra a Àries i transitarà pel signe durant diversos mesos d’aquest any. Això pot portar-te canvis importants i positius. Viuràs una transformació que comença avui i que et farà evolucionar de manera sobtada.

BESSONS
Avui les preocupacions amoroses ocuparan el teu cap, encara que és probable que siguin més imaginàries que reals. Potser vas interpretar malament unes paraules o un gest que no tenien cap intenció negativa. Procura mirar-te les coses amb més perspectiva abans de treure cap conclusió.

CRANC 
Mercuri està transitant pel teu signe des de fa uns dies i això fa que et sentis molt més inquiet de l'habitual. Et costa concentrar-te i dedicar la teva energia a una sola cosa en concret. T’esperen dies intensos, però també recompenses. 

LLEÓ 
Avui començaràs el dia amb els ànims baixos i buscaràs refugi en la teva imaginació per evadir-te de la realitat. Estàs cansat físicament i mentalment i tot plegat que fa que sigui difícil afrontar qualsevol repte, per petit que sigui. Has de posar en ordre les teves idees i sobretot tenir clar el que vols i el que no, per començar a fer certs canvis.

VERGE
Un aspecte favorable de Júpiter et retornarà la sort que creies haver perdut últimament i reprendràs projectes que s'havien quedat parats. En l’amor, a poc a poc les coses s’aniran posant al seu lloc i començaràs a aclarir els teus sentiments. El teu cor està dividit en dos, però d’aquí poc això canviarà.

BALANÇA 
Has sabut aprendre de les lliçons del passat i estàs en un moment de molta fortalesa i confiança en tu mateix. Així doncs, segueix la teva intuïció i no deixis que les paraules d’altres et facin dubtar d’una decisió que ja has pres. 

ESCORPÍ 
Últimament, estàs actuant sense pensar-te massa les coses i avui, aquesta impulsivitat, et portarà conseqüències que probablement no t’agradaran. Hauràs de demanar ajuda a un familiar o a un amic de molta confiança perquè t’ajudi. 

SAGITARI 
Avui sentiràs que estàs a punt d’explotar. Abans de reaccionar malament, allunya’t i reflexiona. Aquests dies hauràs d’aprendre a controlar la teva ira si no vols perdre oportunitats importants. Fes cas als consells d’un bon amic que ja fa dies que t’adverteix sobre el teu comportament.

CAPRICORN
Encara que els teus esforços s’estan veient recompensats, tens sensacions contradictòries. Estàs content amb els resultats, però alhora reflexiones si, tants sacrificis, valen la pena. El cert és que ja fa temps que sostens un ritme molt fort i necessites descansar més. 

AQUARI 
Avui hauràs de prendre una decisió important relacionada amb els estudis o la feina concretament amb un possible canvi. Ja fa temps que hi dones voltes i en el fons tens clara la decisió, així que actua sense pensar en excés. 

PEIXOS 
Sents que has de triar entre dos camins diferents i et fa por equivocar-te. Encara que ara no ho vegis així, el cert és que pots retrocedir i tornar a començar. Guia’t pel cor o si no te’n penediràs. En l’amor, notaràs un suport inesperat. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: