Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 12 al 18 d'abril

per Redacció, el 12 d'abril de 2023 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES (3/5)
T’estàs generant massa expectatives i has de vigilar no il·lusionar-te a la primera. Deixa que passin els dies, que us aneu coneixent més i que no tot es pugui resumir en 3 missatges. Consell: deixa la por i la inseguretat, no vulguis l’amor de la vida i gaudeix de l’oportunitat. Dia de la sort: dilluns.

TAURE (3/5)
Aquesta setmana obriràs els ulls i veuràs la realitat tal com és. Potser no t’ho esperaves, o no ho volies veure, però aquesta veritat et servirà per prendre les decisions de manera més ferma i sense pors. Vés amb compte: hi ha gent tòxica al teu voltant que no et deixa avançar. Dia de la sort: dimecres.
  
BESSONS (3/5)
Parla i deixa’t cuidar pels teus amics perquè la seva companyia t’omplirà de confiança; la que et fa falta per fer el pas definitiu, obrir els ulls i actuar amb aquella persona que t’agrada. Dia de la sort: Diumenge. 

CRANC (2/5)
És molt important que et centris. Tanca els fronts que tens oberts, sigues sincer/a amb els altres i amb tu. Centra’t perquè l’amor que has de cultivar és el teu propi! Consell: pensa en les coses que t’amoïnen i prepara’t per les coses positives que estan al caure. Dia de la sort: dijous.

LLEÓ (3/5)
No vens d’uns dies massa favorables però tingues paciència que les coses estan a punt de millorar. Vigila que algú intentarà posar-te dels nervis (i no li costarà gaire). Vés amb compte: una persona especial per tu està esperant que li diguis el que sents. És hora de sincerar-te. Dia de la sort: dilluns.

VERGE (3/5)
Si tens parella, vigila perquè la flama s’està apagant i depèn de tu que tot revisqui. Tan si en tens com si no, has d’aprendre a deixar-te portar més per la passió. Idealitzes les relacions i no et deixes portar. Intenta ser més passional i les emocions es multiplicaran. Dia de la sort: dijous.

BALANÇA (2/5)
Sembla que l’amor no et va gaire bé però no et desanimis. De tot se n’aprèn i tu has de tenir clar que la pròxima vegada no ho donaràs tot si no et demostren que val la pena. La pròxima vegada, no t’enamoraràs de qualsevol persona si tens dubtes. Dia de la sort: dimecres.

ESCORPÍ (3/5)
Et costa deixar-te portar perquè necessites tenir-ho tot controlat. No pateixis si ara et sents perdut/da perquè no tens clar què fer. Deixa que les coses passin per si soles! Confia més en el teu instint i en les sensacions que tens quan parles amb aquella persona. Dia de la sort: dijous.

SAGITARI (3/5)
Venen dies bons perquè la lluna et donarà confiança i seguretat. Tens algú al cap, una persona que potser acabes de conèixer, que possiblement acabi sent algú molt important per tu. Consell: No té per què ser un amor, potser serà un amic/ga però ho hauràs de descobrir. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN (3/5)
No tens les coses clares i tampoc pares ni un moment per poder-hi pensar. Vigila perquè el cansament et desanimarà quan en realitat, només necessites descansar per ordenar els teus sentiments i posar en ordre la teva vida. Consell: marca’t prioritats i milloraràs emocionalment. Dia de la sort: dissabte.

AQUARI (3/5)
La sinceritat i veure les coses amb perspectiva faran que la teva relació amb aquesta persona millori molt. Es pensa que tan et fa tot, i en part és cert, però no al nivell que creu. Consell:  Si tens alguna cosa a dir, fes-ho però no et quedis amb les ganes o es pensarà que t’és indiferent. Dia de la sort: dilluns.

PEIXOS (3/5)
La lluna et recordarà tot allò que no has de tornar a fer mai més. A aquelles persones que vas treure de la teva vida i quin va ser el motiu perquè no hi tornis a caure. No et deixis portar per la nostàlgia i pensa que tot passa... Tindràs  una connexió especial amb algú Taure. Dia de la sort: dimecres.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: