Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 603]

per Redacció, el 15 d'abril de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.


 




Verisó sense playbuzz
Noi, 15 anys
Doncs estava al cinema amb la meva parella veient el gat amb botes, dos mesos després que sortís. Érem nosaltres dos sols, no vaig veure res de la pel·lícula, ens vam liar, després li vaig Fer dits, ella me la va mamar i vam acabar follant al cinema a última fila. Tot amb molt de morbo per si ens pillaven.

Noia, 14 anys
La meva mare té un satisfer i quan els meus pares no estan a casa aprofito per parlar amb gent random que ens creem històries de sexe mentre ens anem calentant mútuament i el morbo que em dona que els meus pares em puguin pillar em posa molt hot.

Noi, 17 anys
Un dia estava a la platja amb les meves amigues i vaig captar un noi gai des de la distància (pels moviments que feia i tal). Total, que ens acostem i estava també amb amigues. Ens vam posar a parlar tots junts i les seves amigues i les meves van anar-se'n a donar un vol. Em vaig quedar jo sol amb el noi, i després d'una estona em vaig llençar i ens vam liar a la sorra de la platja en totes les posicions possibles jaja. Ha sigut l'únic lio que he tingut, però va ser brutal.

Noia, 15 anys
Estàvem amb els amics del meu nòvio asseguts en uns sofàs i com que no hi havia lloc em vaig asseure a damunt seu. Llavors ens vam calentar i quan vam marxar vam anar a casa seva que llavors estava buida i només arribar vam fer de tot.

Noi, 16 anys
Aquest passat estiu vaig anar de Campus perdut a la muntanya. Tota la setmana estava intentant alguna cosa amb una noia i l'última tarda aquesta noia es va liar amb un altre. Jo em vaig venir a baix, però de cop a la nit em diu vine't al lavabo. Els dos vam acabar follant com porcs al lavabo. Al matí següent la tassa del vàter estava trencada...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: