Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 12 d'abril de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Els meus pares no eren a casa i em vaig començar a excitar. Quan estava ja amb el tema van picar a la porta de casa. Vaig vestir-me ràpidament per poder obrir i resulta que era el meu veí (que està boníssim) i té un any més que jo. Em preguntava si tenia llum perquè a ell se li havia anat, cosa que a mi també em va passar. Com no es veia quasi res hi havia una tensió brutal perquè se'm va apropar massa. Total, que d'una cosa a l'altre vam acabar tenint el millor polvo de ma vida.

Noia, 17 anys
Vam llogar una casa per anar de vacances amb els meus amics. Al pati de la casa estava separat amb el de la veïna per una reixa. Ella tenia un ocell i nosaltres un gos. Un dia vam veure que el gos tenia una cosa la boca. Era l'ocell. El vam agafar i estava ple de sorra i baves. El vam netejar i el vam posar un altre cop a la gàbia. Va passar una estona i va venir la veïna corrents i ens va dir: "Ha passat una cosa molt estranya. Aquest matí el meu ocell s'ha mort, l'he enterrat i ha tornat a la gàbia".

Noia, 16 anys
Un dia els meus pares m'havien pres el mòbil. Total, que vaig començar a remenar la seva habitació. El cas és que vaig trobar un vibrador (en forma de dofí), quan la meva mare és la persona que està amb més en contra dels consoladors del món (segons semblava).

Noi, 16 anys
M'agrada portar cinturó perquè em dona la sensació com si algú m'agafes per la cintura. Més d'un cop m'he empalmat sense context.

Noi, 19 anys
Sóc porter. L'altre dia a un partit un noi de l'altre equip va caure damunt meu intentant marcar. Sempre he pensat que era hetero, però se'm va pujar. L'estrany és que vaig pensar amb la meva novia i em va baixar. Quan em dutxo penso amb això i em posa molt.

Noia, 15 anys
Una de les meves amigues estava de rotllo amb el meu millor amic i em vaig quedar a dormir a casa seva junt amb uns altres amics. El que no sap la meva amiga és que em vaig liar amb el meu millor amic mentre estaven junts i vam prometre els dos que no diríem res a ningú. Avui dia només sabem nosaltres dos el que va passar.

Noi, 14 anys
M'agrada la meva millor amiga i no sé com dir-li i crec que m'està tirant indirectes i estic fent com que no las pillo per no perdre l'amistat. A més ara diu que li agrada un dels meus millors amics i l'estic "ajudant" a lligar amb ell. No sé què fer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: