Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 11 d'abril

per Adolescents.cat, el 11 d'abril de 2023 a les 09:48
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Avui tindràs ganes de fer una neteja interior. Sents que és el moment de deixar enrere temes que et pesen molt, però que a poc a poc has anat superant. Escriure et pot anar bé per desfogar-te. Tindràs bona connexió amb els Cranc.

TAURE 
Tens un caràcter fort i ets apassionat en la defensa de les teves idees i valors. Avui, però, algú no ho interpretarà d’aquesta manera i s’allunyarà de tu. Mostra-li la teva altra cara, serà necessari si vols que t’entengui. Tindràs una connexió especial amb els Balança.

BESSONS 
T’agrada que valorin el que fas, sobretot les persones del teu enton. Avui viuràs un moment de reconeixement que et farà emocionar i que enfortirà la teva autoestima. És el moment de pensar en tot el que has aconseguit fins a dia d’avui i sentir-te satisfet. 

CRANC
Estàs donant massa voltes a una cosa que encara no ha passat. No pots preveure-ho tot ni controlar cada moviment. Així que relaxa’t i centra’t en el present. En el terreny de l’amor, estigues al cas dels senyals. 

LLEÓ
Avui et donaran un consell que hauries de posar en pràctica. Deixa de posar en dubte tot el que et diuen i prova coses noves. Només així podràs veure si t’equivoques o no. A la nit podries rebre una notícia o missatge que t’alegri.

VERGE 
Fa dies que intentes apropar-te a una persona que t’agrada molt, però les coses no acaben de sortir. Abans de treure certes conclusions, mira’t les coses amb perspectiva perquè potser el moment actual està jugant un paper més important que els sentiments. Demana consell.

BALANÇA 
Et trauràs de sobre una càrrega que se’t feia pesada i et generava cert nerviosisme. Per aquesta raó et sentiràs lliure i tranquil, i això t’aportarà molta pau. Avui et donaran una notícia que t’afectarà de manera directa. Has de saber veure’n la part positiva. 

ESCORPÍ 
Avui viuràs un moment d’estrès que hauràs de saber gestionar, ja que ningú del teu entorn podrà ajudar-te. La teva capacitat resolutiva jugarà a favor teu. En l’amor s’apropen dies favorables per establir nous vincles. Estigues atent a les noves persones que coneguis. 

SAGITARI 
Avui parlaràs d’un tema molt íntim que encara no havies compartit amb algú que et farà sentir escoltat i que no et jutjarà. Tenir aquesta conversa t’ajudarà a buidar-te i a acabar l’any amb més pau. Bones energies amb els altres signes d’aigua. 

CAPRICORN
Ets molt empàtic, però també molt impulsiu i avui tindràs un dia d’aquells en què et costarà contenir-te. Procura pensar en els altres, en les seves expectatives i en els seus sentiments, abans de fer o dir alguna cosa que pugui ferir algú que estimes. Ves amb compte amb un signe de foc que busca problemes. 

AQUARI 
Si demanessis consell a les persones que estimes i no et guardessis les coses per tu, segurament hi ha certes situacions que ja hauries desencallat. Sents cert bloqueig, però estàs disposat a esforçar-te per tirar endavant. Ho aconseguiràs. Un signe d’aigua t’ajudarà.

PEIXOS
T’estàs plantejant començar una nova aventura. Et sents emocionat, però alhora tens por a allò desconegut Posa damunt d’una balança els pros i els contres i quan ho tinguis clar, segueix el teu instint interior que mai falla. En l’amor notaràs que hi ha certes coses que milloren. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: