Logotip de Adolescents.cat

Què ha passat amb Dalai Lama i per què ha hagut de demanar perdó pel seu comportament amb un menor?

per Redacció, el 11 d'abril de 2023 a les 08:42
El Dalai Lama, el líder espiritual del Tibet, s'ha vist obligat a disculpar-se per la polèmica que han generat per unes imatges amb un menor. En el vídeo es pot veure com l'home fa un petó a la boca a un nen i posteriorment li demana que li llepi la llengua. 

L'oficina del Dalai Lama ha emès un comunicat aquest dilluns on s'explica que un dels càrrecs més importants del budisme tibetà "es vol disculpar amb el nen i la seva família, així com amb els seus amics arreu del món, pel mal que les seves paraules puguin haver causat". "Lamento l'incident", assegura el text.

 
En un acte celebrat al nord de l'Índia al febrer i que s'ha fet viral ara, es veu com el nen s'apropa al Dalai Lama i demana d'abraçar-lo. El líder del Tibet accepta, li fa un petó a la barbeta i després un altre a la boca, i després li demana que li llepi la llengua. La mateixa oficina explica que el càrrec religiós "se sol burlar de les persones que coneix de manera innocent, inclús en públic i davant les càmeres".



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: