Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 6 d'abril

per Adolescents.cat, el 6 d'abril de 2023 a les 09:48
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta Setmana Santa alguns dels teus plans s'hauran de posposar per un imprevist. No et frustris encara que les coses no et surtin com esperaves. No deixis que els nervis et dominin i estigues tranquil. T'acabaran passant coses bones, però agafant camins que no esperaves.

TAURE
Tindràs molts alts i baixos emocionals i fins i tot en alguns moments potser et deixes emportar per sentiments negatius. La Lluna avui et farà estar inestable i veure-ho tot de manera pessimista encara que no tinguis motius per adoptar aquest comportament. Saltaràs a la mínima i podries tenir una baralla familiar.

BESSONS
T'espera un dia feliç i on les relacions personals tindran molta importància. Aconseguiràs enfortir el vincle amb algú que per tu és molt especial i això et farà il·lusionar. S'apropen dies molt favorables en l'amor, aprofita per comunicar-te i mostrar les teves emocions.

CRANC
La Lluna avui t'influirà de manera especial i podria portar-te a destapar emocions negatives. Pensaràs molt en algú a qui creies oblida't i et costarà treure't del cap els moments que vau passar junts. Pensa que tot és temporal i que vindrà una etapa millor per no quedar-te bloquejat en el passat.

LLEÓ
Els astres afavoreixen el teu signe i avui tindràs un dia on predominaran les bones sensacions. Rebràs molta generositat per part de les persones que estimes i et sentiràs molt valorat. En l'amor, rebràs una demostració que no esperaves.

VERGE
Avui aconseguiràs treure't de sobre una obligació que feia dies que arrossegaves i per fi et sentiràs allibera't. Aquests dies els planetes t'afavoriran, sobretot en les teves relacions amoroses. És moment de mostrar molt clarament el que sents i de no esquivar preguntes que et fa vergonya respondre.

BALANÇA
Tot i que tens uns dies de vacances, t'està costant desconnectar. Hi ha una preocupació que no et deixa espai per gaudir i estàs tot el dia pensant en això. Hauries de compartir-la amb algú que et pugui ajudar o no sortiràs d'aquest bucle on tu mateix t'has posat. És important que no et guardis les coses només per tu.

ESCORPÍ
Les coses no són com tu esperaves, no és que siguin pitjor, sinó que simplement són diferents. Procura veure-ho així i no fer una muntanya d'un gra de sorra. I sobretot, no deixis de fer coses que tenies previstes perquè podries emportar-te una sorpresa molt agradable que et farà il·lusió.

SAGITARI
Estàs deixant enrere una etapa de la teva vida, un passat que no t'agradava, però que et va marcar. És per això que aquests dies de Setmana Santa potser et poses nostàlgic i no pots evitar mirar enrere i sentir certa tristesa. Tot i això, recorda que estàs començant una etapa millor i que cada dia avances més de pressa cap als teus desitjos.

CAPRICORN
Avui et tocarà adaptar-te i hauràs d'intentar passar-ho el millor possible malgrat les circumstàncies. No et posis a la defensiva perquè acabaràs perdent. De vegades, és millor callar i deixar que els moments passin. En l'amor, una persona amb qui t'havies fixat podria correspondre't i fer-t'ho saber.

AQUARI
Últimament no pares de sentir-te decebut o de pensar que no es valora prou tot el que fas. No hi donis tantes voltes i canvia de rumb. Saps que vols agafar un nou camí, però la por et frena. Fer exercici i passar estones a l'aire lliure et podria ajudar a posar en ordre les teves prioritats.

PEIXOS
Estàs passant per una època en què et sents molt valorat i en què tens els objectius molt clars. Això et fa tenir molta més confiança que de costum i t'estàs centrant més en tu mateix. Vigila, però, i no deixis de banda les persones que estimes perquè te n'estàs allunyant sense voler.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: