Logotip de Adolescents.cat

El vídeo que demostra que l'Aitana i en Sebastián Yatra estan passant molt temps junts

per Redacció, el 6 d'abril de 2023 a les 06:00
Fa mesos que es rumoreja que l'Aitana i en Sebastián Yatra estan sortint i els seus fans no deixen de buscar proves que confirmin aquest romanç.

Recentment, s'ha fet viral un vídeo de l'artista catalana parlant en un accent molt diferent del seu. I és que durant l'entrevista que l'Aitana va concedir a Adrian Moreno de Los40 se la va poder escoltar amb un accent molt similar al d'en Sebastian.

 
@abelplanelles

El acento de Aitana en este video me ha alegrado la mañana😂 IG: ABELPLANELLES

♬ Los Ángeles - Aitana

Entre les coses que més han sobtat al públic es troba l'expressió i la pronunciació de frases com "como lo jugamos" i paraules com "escenario". Els seus fans no esperaven aquesta nova manera de parlar de l'artista i han deixat anar comentaris molt virals com "Aitana s'està Yatrificant" i "Però si ets de Sant Climent".

Alguns experts han volgut explicar el perquè se li ha enganxat l'accent i asseguren que hi ha una raó científica al darrere. Segons un estudi del 2012 dut a terme per la Universitat de Columbia com més estreta és la relació amb una persona, més probabilitats hi ha de que se t'enganxi l'accent. Això significa que empatitzes amb aquella persona i vols que se senti el més còmode possible.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: