Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 5 d'abril de 2023 a les 11:04
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.



 





Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
No sé si m'agrada un noi de la meva classe. Estic confosa perquè només m'han agradat noies, però aquest tio em posa molt. No sé com lligar amb un noi, l'únic que faig és tocar-li els cabells i estem junts a l'hora del pati. Just fa poc em va convidar a veure'l al seu primer concert, però no hi podia anar. A veure si algun dia que puguem quedem.

Noia, 18 anys
Tinc una amiga que és la típica noia que li agraden tots (per més que ho negui). Doncs bé, ella em va començar a dir que el seu germanastre (dos anys més gran que ella) li estava agradant físicament. Així va ser que un dia vaig anar a l'aniversari de la meva amiga,i endevineu qui va haver d'anar a dormir al sofà perquè no deixaven d'"aplaudir"? Exacte jo. Vaig prometre a la meva amiga que mai diria res i així porto 2 anys.

Noia, 17 anys
En el meu institut ens han donat portàtils pels alumnes d'1 de Batxillerat i el meu es va espatllar. El vaig portar els tècnics que tindran uns 20 anys. El cap d'uns dies un dels tècnics em va parlar per insta sense jo haver-li donat, preguntant-me si anava bé i tal, i un dia em va confessar que si em trobava em menjava la boca allà mateix. Molt traumàtic.

Noi, 18 anys
La meva nòvia i jo un dia estàvem parlant d'anar a un club d'intercanvis i em vaig adonar que ella en té moltes ganes i jo no sé què fer perquè una amiga em va aconsellar d'anar a un on ella va amb el seu nòvio. Em va dir que tenia ganes de follar-me i que la meva nòvia estigués amb el seu nòvio i se'm fa molt estrany tot.

Noia, 17 anys
Pensava que la relació amb els meus pares era immillorable, però ara que he començat batx i surto de festa diversos dies, està començant a ser esgotador parlar i estar amb ells. Només em recriminen coses que faig o deixo de fer, que perquè aquesta nota, perquè aquesta foto, que es pot mal interpretar i incentivar a què et manipulin...Arriba un punt en què ells em diuen tot el que pensen: que si no em desperten perquè volen estar tranquils, que maduri d'una puta vegada, que no tinc 10 anys.... i jo sóc d'aquelles persones que s'ho callen tot i no sap com gestionar les emocions, i en un moment donat exploto i no paro de plorar i em fot ràbia perquè no ser amb qui desfogar-me i demanar ajuda per tornar a ser aquella nena a la qual els seus pares adoraven.

Noi, 17 anys
Jo tinc nòvia, la vaig conèixer en un campament d'estiu a França. El problema és que hi havia molta connexió amb una de la meva classe i vam començar a liar-nos. Ningú ho sap i espero que la meva nòvia no s'enteri.

Noia, 16 anys
Vaig fer un amic en un curs i vam quedar algun. Durant l'estiu ens vam enxixar una miqueta i parlàvem molt. Quan va començar l'insti, vam quedar algun cop més i tot era com diferent i em vaig començar a pillar molt. I un dia de sobte em va començar a parlar borde i ara estic pilladíssima i ell no em parla com abans. No sé si és que li he fet alguna cosa o li agrada una altra i no em paro de fer olles.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: