Logotip de Adolescents.cat

Harry Potter tindrà una sèrie? Això és el que se sap

per Redacció, el 5 d'abril de 2023 a les 10:31
Harry Potter podria tenir una sèrie amb diverses temporades, una per cada llibre de J. K, Rowling. Així ho ha assegurat l'agència Bloomberg, que ha explicat que Warner Bros. Discovery està a punt de tancar un acord amb l'escriptora per produir la ficció.

La sèrie es publicaria a HBO Max i estaria supervisada per Rowling per assegurar la fidelitat al text original, tot i que ella no dirigiria els capítols.


Recordem que les pel·lícules d'aquesta saga són dels films amb més èxit a nivell mundial: van aconseguir ser de les més vistes al cinema i van fer mundialment famosos als seus protagonistes. Ara caldria veure qui es posa en la pell dels personatges i interpreta els mítics Harry, Hermione i Ron.

D'altra banda, també cal tenir en compte que els últims projectes relacionats amb J.K. Rowling han patit boicot a causa de les seves polèmiques declaracions sobre les persones trans.


Les crítiques a l'escriptora van començar el 2019 quan va donar suport a una dona a qui van acomiadar per haver fet tuits en què deia que les persones trans no podien "canviar el seu sexe biològic". Poc després, el 2020, va compartir un article que feia referència a "persones que menstruen", en què es queixava que es fes servir la paraula "dones". Així doncs, tot plegat també podria afectar el seu nou projecte.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: