Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 5 a l'11 d'abril

per Redacció, el 5 d'abril de 2023 a les 09:36
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!








Versió sense playbuzz
ÀRIES (4/5)
La lluna farà que aquesta setmana obris els ulls i te n'adonis de certes relacions tòxiques que tens al voltant. Si sempre tens clar el què vols, com has arribat fins aquí? No desesperis ni prenguis una decisió ràpid i corrents però pensa-hi i valora la situació. Dia de la sort: dilluns.

TAURE (4/5)
Algú et donarà una bona notícia aquesta setmana i junt amb un pla que et fa especial il·lusió serà una bona setmana. Quan trobis a aquest algú especial, estaràs tan radiant de felicitat que això es transmetrà i tindreu una bona connexió. Consell: deixa de banda el mòbil i Instagram.

BESSONS (3/5)
Tot torna a la normalitat i per això tens les idees i els sentiments més clars. Valora més a les persones que tens al teu voltant i no deixis que els dubtes tornin a venir-te a la ment perquè no en treus res! Consell: aprofita per contactar amb aquella persona que fa dies que no veus.

CRANC 32/5)
Aquesta setmana tindràs una energia molt positiva. Hi ha algú que fa temps et va al darrere, sentiu atracció però encara no heu fet cap pas... Pot ser que aquest moment estigui al caure així que estigues receptiu/va i deixa't portar. Dia de la sort: 9.

LLEÓ (3/5)
Ha arribat el moment de comunicar-te i dir el que sents. No val deixar-se portar sempre i pensar només en el que és millor per tu, a vegades cal dir les coses clares. Tornaràs a tenir el mateix dilema aquesta setmana i només depèn de tu que passi o no. Dia de la sort: Dimecres.

VERGE (3/5)
Arriba el moment de prendre't temps per tu, per gaudir de plans amb els amics i desconnectar. Si et quedes tancat/da a casa no coneixeràs a ningú però tampoc has de sortir pensant en què trobaràs l'amor de la teva vida. Consell: Si penses positivament, atrauràs fets i persones bones.

BALANÇA (3/5)
Tens la necessitat de fer un canvi a la teva vida però vigila, no actuïs de manera impulsiva perquè llavors venen els laments. Si hi ha algú que no ha fet les coses bé i tens la necessitat de dir-li, fes-ho, però pensa bé el discurs i mesura les teves paraules. Color de la sort: el vermell.

ESCORPÍ (3/5)
Sents que us esteu distanciant i que la vostra relació s'ha frenat. Mentre fa uns mesos no paràveu de coquetejar i tu et plantejaves si la vostre relació tindria futur, ara quan us trobeu, sembla que hi hagi un mur entre vosaltres. Consell: Pensa què vols i fes una llista de pros i contres.

SAGITARI (3/5)
Sembla que ha aparegut o apareixerà algú molt aviat a la teva vida que et farà sentir molt especial. Agafa-t'ho amb calma però no et facis massa el dur/a. Parla-hi i no perdis el contacte perquè sigui amor o amistat, es convertirà en algú important per tu. Dia de la sort: Diumenge.

CAPRICORN (3/5)
No pots deixar que els comentaris de l'altre gent t'afectin tant. Has de confiar més en les teves armes de seducció. Ningú és més o menys que algú altre pel seu físic, l'actitud és el que suma i tu has de trobar la manera de recuperar la confiança en tu mateix/a. Color de la sort: groc.

AQUARI (2/5)
Tens molts fronts oberts i això és una arma de doble tall perquè, per un cantó, et sents bé i no tens cap compromís amb ningú però per l'altre, tens la sensació que no tens clar res i que vas una mica perdut/da. Consell: deixa't portar i de mica en mica, vés tancant algunes portes.

PEIXOS (3/5)
Aquesta setmana et reconciliaràs amb algú que fa temps no veies o no hi parlaves. Aquesta amistat et despertarà alguns records que creies oblidats i junt amb això, alguns sentiments. No té perquè ser per aquesta persona, però ella t'hi farà pensar i dubtaràs. Dia de la sort: Dijous.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: