Logotip de Adolescents.cat

Així és el nou reality de Netflix amb Rauw Alejandro

per Redacció, el 6 d'abril de 2023 a les 06:00
Rauw Alejandro no deixa de sorprendre'ns. Després de llançar el seu cd 'Saturno' i el primer EP amb la Rosalía, anuncia que formarà part de la nova proposta de Netflix: 'La Firma'.

No és el primer cop que veurem a l'artista en pantalla, ja que ja va tenir un petit paper a la temporada 3 de la sèrie 'Sky Rojo' de la plataforma. Tot i que va aparèixer com a personatge secundari, la seva intervenció va ser crucial pel desenllaç.


Ara tindrà un paper com a jurat d'aquest nou reality musical, on artistes emergents de Llatinoamericà i els Estats Units competiran per aconseguir un contracte discogràfic amb Neon16. Els 12 concursants conviuran junts a una casa a Miami mentre se sotmeten a proves, treballen a l'estudi i pugen a l'escenari per defensar les seves creacions.

L'artista passarà temps amb els concursants, els ensenyarà com funciona la indústria musical i cantarà en més d'una ocasió. I tot això acompanyat d'artistes com Nicki Nicole i Yandel, també jurats del programa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: