Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 8 i 9 d'abril

per Adolescents.cat, el 8 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Estàs molt independent ara mateix. Fas les coses a la teva manera sense tenir gaire en compte els altres. Així que aprofita per prendre consciència de les teves pròpies necessitats i fes el que puguis per atendre-les i satisfer-les. Ara bé, comunica’t perquè els altres no tenen poders per endevinar què necessites. Dia de la sort: diumenge.

TAURE 
Tens moltes idees al cap, però aquest cap de setmana és important que et relaxis i gaudeixis de les persones que t’acompanyin. No prenguis decisions en el terreny de l’amor, abans necessites prendre consciència dels teus verdaders desitjos i necessitats. Cuidat i deixa’t cuidar aquests dos dies. Dia de la sort: dissabte. 

BESSONS 
Aquest cap de setmana tens una influència positiva de Venus, el planeta de l’amor. El teu potencial seductor es veurà reforçat. Aprofita-ho! Estàs en una etapa intensa que t’està donant alguns mal de caps, aquest cap de setmana intenta desconnectar i aprofitar aquest magnetisme que desprens. Dia de la sort: diumenge a la tarda. 

CRANC 
Aquest cap de setmana començaràs a notar que tens més energia i més vitalitat després d’uns dies apagat. Això sí, vigila perquè un excés d’energia et podria crear algun conflicte! Algú t’intentarà provocar. Allunya-te’n. Dia de la sort: dissabte a la nit. 

LLEÓ 
Serà un cap de setmana de socialitzar i sentir l’escalf de la gent que estimes. També pot ser que una relació que et pensaves que no era important, es torni més seriosa i duradora. Atreveix-te a fer aquest pas que et fa tanta por! Dia de la sort: dissabte al matí. 

VERGE 
Aquest cap de setmana tindràs molta sort, sobretot en tot el que té a veure amb sentiments i relacions socials! També estaràs protegit/da per Júpiter, el planeta de la bona sort i l’abundància, així que si necessites aclarir algun tema amb algú, podria ser el moment ideal. Dia de la sort: diumenge. 

BALANÇA 
Aquest cap de setmana tindràs energia positiva per prendre la iniciativa en el joc de la seducció. Això sí, vigila no deixar-te endur pels teus impulsos perquè podries endur-te una decepció. Notaràs que estàs de més bon humor i això millorarà l’ambient a casa teva. Dia de la sort: diumenge la nit. 

ESCORPÍ 
Aquest cap de setmana no t’acabaràs de sentir a gust. Tot i estar satisfet amb els últims canvis que has fet, notaràs que et falta alguna cosa. Potser per trobar-la has de mirar cap al futur, em comptes de cap al passat. Busca l’ajuda d’un amic proper. Dia de la sort: diumenge.

SAGITARI 
Has començat l’any igual que l’has acabat, amb molt estrès emocional. Així que ja saps què et toca, descansar i deixar-te ajudar per les persones que t’estimen. Mima’t molt i rodeja’t de coses boniques i positives. No caiguis en la temptació de tornar a connectar amb persones de qui t’havies allunyat pel teu bé. Veuràs que a poc a poc torna l’harmonia!

CAPRICORN 
Aquest cap de setmana estaràs ple/na de vitalitat, energia i força per lluitar i aconseguir el que vols a la vida. Potser notaràs que les altres persones no estan tan entusiasmades, tu gaudeix de la teva pròpia festa a soles! Tingues paciència i comunica’t bé per evitar malentesos. Dia de la sort: dissabte. 

AQUARI 
Et vols menjar el món, Aquari. Aquesta primavera t’ha posat les piles, però procura no ser impulsiu ni impacient. Et pot passar que si alguna cosa no surt com vols i quan vols, perdis els papers. Tot té el seu moment i els resultats arribaran! Dia de la sort: diumenge. 

PEIXOS
Et sentiràs amb ganes de col·laborar en causes benèfiques, ajudar i aportar alguna cosa al món. Fes-ho perquè t’omplirà molt! Controla una mica la ira i estigues tranquil/a encara que et costi. No intentis estar pendent de tot i de tothom. Tu fes el que creguis que has de fer. Dia de la sort: diumenge.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: