Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 10 al 16 d'abril

per Redacció, el 8 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
No et preocupis per situacions que se t'escapen de les mans, és millor que t'ho prenguis amb calma i demanis ajuda. Dedica més temps a l'oci; et sentiràs molt millor i optimitzaràs resultats en altres àmbits de la teva vida. Tens molt bona sort amb les relacions personals, especialment amb els Escorpí i els Cranc. Dia de la sort: 15.

TAURE
Voldràs sentir-te lliure i t'enfrontaràs a qui et vulgui manipular, encara que això t'ocasioni tensions. En l'amor, necessites més que mai sentir-te recolzat i pot ser que no trobis tot el que necessites. L'energia de la Lluna t'ajuda a oblidar una cosa que t'està obsessionant massa. El color lila et portarà sort. Dia de sort: 13.

BESSONS
No et posis tant a la defensiva en les discussions familiars, intenta mantenir la calma i no precipitar-te. Aquest cap de setmana t'ha anat bé per descansar i recuperar forces. Aquests dies et sentiràs imparable i amb força per afrontar qualsevol repte que vingui. Bones vibracions amb Aquari i Sagitari. Dia de sort: 16.

CRANC
Sembla que els Cranc tindreu una setmana emocionalment tranquil·la, amb algunes papallones a l'estómac que heu d'acabar de desxifrar..., però el que us atabalarà més seran les teves obligacions que s’acumulen cap a finals de setmana. Tens bona sort amb els diners! Bones energies amb Lleó i Verge. Dia de la sort: 10.

LLEÓ
Hi ha una cosa que no sortirà com volies però això t'obrirà les portes a una situació millor, en un futur ho agrairàs. Estàs en un bon moment pel que fa a les amistats i per iniciar noves activitats en grup. Tingues paciència amb els amics, aquests dies estaran una mica nerviosos i tu seràs important per calmar-los. Intenta vestir amb alguna peça de color blau. Dia de sort: 11.

VERGE
Tens ganes de fer coses noves però no saps ni per on començar. No et preocupis, comença per atrevir-te més a ser tu mateix davant dels altres i confiar en les teves habilitats. La confiança et farà més atractiu aquests dies, aprofita-ho al teu favor. Bones energies amb els signes de terra, Taure i Capricorn. Dia de la sort: 11.

BALANÇA
Saps perfectament que si jugues amb foc et cremaràs però si estàs disposat a arriscar-te, ara és el millor moment. A mitjans de setmana, la teva vida sentimental prendrà el rumb que desitges. Pren la iniciativa i demostra tot el que vals. En general, tens bona sort amb l'amor i l'amistat, especialment el dia 14.

ESCORPÍ
Aprofita l'energia de la Lluna per fer creu i ratlla, allunyant de la teva vida tot el que no et fa feliç. Buscaràs noves emocions i sabràs aprofitar qualsevol oportunitat que sorgeixi per ser feliç i gaudir de la vida! Intenta no il·lusionar-te amb relacions del passat...  Prepara't per sorpreses agradables! Dia de la sort: 12.

SAGITARI
No et preocupis pels temes amorosos, ara és el moment de preocupar-te de les teves coses i no de pensar en drames romàntics. Deixa sortir el teu costat més aventurer i inquiet, les bones energies t'ajudaran a tirar endavant! Intenta esforçar-te una mica més en els estudis, necessites una última empenta. Dia de la sort: 15.

CAPRICORN
Aquesta setmana els Capricorn comptareu amb molt suport d'una persona especial i tindran molta importància els missatges de Whatsapp, estigues alerta. Sembla que t'obriràs molt i explicaràs coses que fins ara amagaves. Connexió especial amb els signes d'aigua, Cranc, i Peixos. Dia de la sort: 13.

AQUARI
No et preocupis tant dels problemes dels altres, aquesta setmana intenta anar més a la teva i no vulguis controlar-ho tot. Sembla que hi ha una persona que t'explicarà una cosa important, no ho comentis a ningú més perquè podries tenir problemes! Setmana de bons resultats a la feina o estudis. Dia de la sort: 14.

PEIXOS
Aquesta setmana estaràs emocionalment més tranquil i no voldràs que ningú t'atabali amb els seus problemes. És millor que et concentris en la teva rutina.  Un problema inesperat et farà valorar el que tens. A finals de setmana tindràs una connexió especial amb una persona Sagitari. Dia de la sort: 15.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: