Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 d'abril

per Adolescents.cat, el 7 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Necessites parar. Fa setmanes que no frenes el ritme i sents que ja no pots més. Aquest cap de setmana organitza algun pla per desconnectar. Notaràs com les energies es renoven. 

TAURE 
Avui et tocarà ajudar a un amic/ga. El cert, però, és que ell/a sense saber-ho també t'estarà ajudant a tu. Feia massa dies que estaves aïllat i recuperar la relació amb aquesta persona et farà sentir ple i estimat.

BESSONS 
De vegades tens la sensació que sempre et toca organitzar-ho tot. Avui, les teves habilitats en aquest aspecte jugaran a favor teu i en trauràs un partit inesperat. Una conversa amb un amic/ga farà que, per fi, vegis clar un tema que et tenia bloquejat.

CRANC 
En l'àmbit de l'amor, estàs ple de dubtes i no saps què fer. En el fons, però, ets conscient que allargar la situació encara pot complicar-ho tot més. Una persona de la teva família podria ajudar-te a actuar. 

LLEÓ 
No estàs passant per un bon moment i les relacions socials, de vegades, et costen. Si necessites allunyar-te uns dies de tot, fes-ho, i ordena els teus pensaments. Aprofita aquest cap de setmana per descansar. 

VERGE 
Els ànims es van calmant i els nervis desapareixen. Avui per fi et sentiràs tu i fugiràs de qualsevol discussió. Aquesta tranquil·litat farà que vegis d'una altra manera un tema delicat que t'havia estat preocupant. 

BALANÇA 
Els canvis als quals has hagut de fer front últimament t'han deixat esgotat. Aquest cap de setmana, sobretot, pensa més en tu que en els altres i fes el millor pel teu benestar. T'has de cuidar i mirar per tu, encara que de vegades et costi. 

ESCORPÍ 
Avui podries tenir una sorpresa (bona) en l'àmbit dels estudis després de tantes setmanes d'esforços. En l'amor, en canvi, les coses no aniran tan bé: dedica més atenció a la persona que t'agrada, perquè sent que l'estàs deixant de banda. 

SAGITARI 
Algunes persones del teu entorn no t'entenen i això et frustra. El cert, però, és que potser no els has explicat bé el que et passa. Sincera't amb ells/es i rebràs més ajuda de la que t'esperaves. 

CAPRICORN 
Últimament passes massa hores tancat en tu mateix/a i estàs deixant de banda els teus amics/gues. No deixis que l'estrès controli la teva vida i dedica temps a les persones que et fan més feliç. Els teus ànims milloraran. 

AQUARI 
No pots deixar que l'enveja et domini. Deixa d'obsessionar-te en aquella persona i centra't en tu i en les teves coses bones. Pots aconseguir el que et proposis, però de vegades et falta força de voluntat. 

PEIXOS 
Continues ajornant una decisió que has de prendre, però avui un detall inesperat et podria ajudar a actuar. L'opinió d'una persona amb qui no acostumes a relacionar-te, serà important. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: