Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 602]

per Redacció, el 8 d'abril de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Estàvem fent la prèvia de la festa al magatzem d'un amic (estàvem tota la colla) i dintre de la colla estava el meu nòvio. No hi havia més cadires i em vaig asseure sobre seu i ens vam començar a provocar. Quan van pujar tots a dalt a casa a buscar més beure vam aprofitar per f**** (van baixar al magatzem just quan havíem acabat).

Noi, 16 anys
Quan estava a classe d'història la meva professora portava una camisa i es transparentava el sostenidor. Em posava molt així que vaig demanar-li de repassar un examen després de classe amb altres intencions, però no va passar res; tot i així hi havia moltes miradetes. Jajaja.

Noia, 17 anys
Doncs vaig anar amb el meu nòvio al cine, i ens vam asseure a l'última fila a una cantonada (hi havia 5 persones contades a tot el cine). Llavors, a mesura que anava avançant la peli, ens estàvem calentant l'un a l'altre tocant-nos per sobre de la roba i vam acabar mig despullats, fent de tot. Va ser molt top, em va donar molt de morbo. Sort que no ens va veure ningú.

Noia, 15 anys
Estava amb el meu nòvio (ara ex) a una sortida amb el cau. Estàvem dins del sac abraçats i tot, i de lo calenta que estava vaig anar al lavabo i em vaig començar a tocar heavy, i després vaig tornar allà com si res.

Noi, 15 anys
Fa poc vaig quedar amb la noia que estic a casa meva. Estàvem tocant-nos i me l'estava xupant. El meu pare em va trucar i mentre me la xupava havia de dissimular i respondre tot el que em deia. Quin morbo, però em va encantar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: