Logotip de Adolescents.cat

Aquesta coneguda actriu de Netflix serà una de les noves protagonistes d'After

per Redacció, el 3 d'abril de 2023 a les 10:46
Molta gent pensava que la saga d'After' acabaria amb la seva quarta pel·lícula. Al final del film, però, Hero Fiennes, que interpreta al Hardin, donava a entendre que la seva història d'amor amb la Tessa encara no havia acabat.

Al desembre, es va publicar el 'teaser' de la cinquena pel·lícula d'After' per la qual cosa hi ha petits detalls que han anat sortint a la llum, com ara que el Hardin marxa a Lisboa per intentar oblidar la Tessa.


Tot i que no se sap gaire més sobre la trama de la nova pel·lícula, el que sí que s'ha fet públic són els nous personatges que hi podrem veure. El compte oficial d''After' va anunciar que Benjamin Mascolo i Mimi Keene apareixeran al nou film.
 

Tot i que pel nom potser no us sonin, són força coneguts. Benjamin Mascolo, que va estar compromès i a punt de casar-se amb Bella Throne, ha sortit a pel·lícules com Time is Up i Game of Love. Pel que fa a Mimi Keene és l'actriu que es posa en la pell de Ruby Matthews a Sex Education.
 

Ara caldrà veure quin paper tenen a After i com evolucionen les seves trames.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: