Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 3 al 9 d'abril

per Redacció, el 3 d'abril de 2023 a les 10:09
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Aquesta setmana gaudiràs de bons moments en família però també tindràs estones en què voldràs estar sol per pensar en coses teves. No et sentis malament si un amic deixa de ser-ho, és millor per tots dos. El teu cos necessita que el cuidis i el mimis. Bones energies amb Peixos i Escorpí. El color blau et portarà sort. Dia de la sort: 8.

TAURE
Aquesta setmana hi pot haver tensions en l'entorn familiar i no podràs evitar sentir-te una mica perdut i donar-li moltes voltes a tot. Necessites ser valent/a i prendre decisions que et permetin resoldre definitivament aquests assumptes que tens pendents per treure't un pes de sobre. Pots enamorar-te d'algú que ja coneixes... La sort et somriu, especialment els dies 5 i 6. 

BESSONS
Aquesta serà una bona setmana pels Bessons que tornaran a tenir al seu costat una persona que necessiten i els fa feliços. Aprofita al màxim aquests dies per gaudir de tota la gent que t'estima. La sort et somriu i els teus objectius estan més a prop que mai. Molt bones energies amb Escorpí i Verge. Dia de sort: 6. 

CRANC
Amb aquesta energia i entusiasme que tens, és el moment d'agafar el timó de la teva vida per arribar a bon port. Aquests dies notaràs que tens les idees més clares i que pots fer front als teus problemes amb més encert. Algú molt proper i que no imagines s'està fixant molt amb tu... Dia de sort: 8. 

LLEÓ
Necessites relaxar-te, passar estones amb tu mateix/a i reflexionar... tens una nova etapa de la vida a la cantonada i serà genial! Amb la teva força de voluntat, portaràs a bon terme els projectes que has iniciat. Conquistaràs a qui et proposis, encara que si no tens parella, és possible que encara et resisteixis a enamorar-te. Dia de la sort: 7.

VERGE
Els Verge teniu una bona setmana, sense gaires ensurts. Simplement intenta aprofitar una mica més el temps per fer coses que volies fer i que estàs deixant oblidades. Tens un text pendent de llegir que et pot ajudar en el moment de prendre una decisió. Venus, el planeta de l'amor, t'aporta màgia i estàs especialment seductor/a. Atrauràs moltes mirades i més d'un cor bategarà per a tu. Dia de la sort: 8.

BALANÇA
Cap a final de setmana els Balança trobareu una gran pau en el vostre interior que buscàveu des de fa temps. Tot es va alineant i molt aviat podràs situar-te en el lloc que et correspon i desitges. La Lluna afavoreix els canvis i t'ajuda a alliberar-te de preocupacions i a deixar volar la teva imaginació, sense renunciar als teus somnis. Bones energies amb Àries i Capricorn. Dia de sort: 8. 

ESCORPÍ
A vegades els Escorpí us trobeu massa insegurs quan heu de prendre decisions que impliquen sentiments, us anirà bé estar una estona sols i reflexionar sobre el tema. Ningú aconseguirà apartar-te dels teus plans. A escala professional, estigues atent per treure-li el màxim partit a les oportunitats que poden arribar. En l'amor, t'esperen trobades inesperades i aventures curtes, però intenses. Dia de sort: 9.

SAGITARI
No tinguis por de treure tot el teu caràcter i deixar les coses clares, que ningú t'intenti trepitjar! Sembla que els Sagitari rebreu un missatge força revelador. Si en aquest moment no estàs enamorat, podries conèixer algú que t'atregui i t'interessi. Un esdeveniment inesperat et farà il·lusionar. Bones energies amb els Bessons. Dia de la sort: 5.

CAPRICORN
És el moment de jugar les teves cartes, et toca decidir i començar a ser més responsable. Notaràs un petit canvi en la teva actitud... Potser estàs madurant! Sembla que aquesta setmana els Capricorn teniu motes converses pendents i una d’elles serà molt reveladora per tu. Intenta no precipitar-te amb les respostes. Color de la sort: plata o gris. Dia de la sort: 8.

AQUARI
Els Aquari estareu força positius aquesta setmana i gairebé tot us sortirà bé. Et sentiràs més animat i estaràs actiu, meticulós i responsable amb els teus projectes, per tal d'aconseguir tots els teus objectius. Sentiràs que el destí és a les teves mans i que pots arribar a ser el que sempre has volgut. Energies especials i positives amb Sagitari i Balança. Dia de la sort: 9.

PEIXOS
La Lluna t'ajudarà a resoldre assumptes pendents que t'estan atabalant... podràs prendre decisions que repercutiran positivament en la teva vida. T'espera una setmana molt moguda però això serà molt positiu. Vénen noves experiències amoroses que ompliran la teva vida d'il·lusió. Abandona les teves pors i gaudeix! Dia de la sort: 5.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: