Logotip de Adolescents.cat

La taula de surf, la postura per aconseguir uns orgasmes més intensos

per Redacció, el 31 de març de 2023 a les 09:41
Hi ha postures sexuals clàssiques que, si es varien una mica, poden aportar noves sensacions. Aquest és el cas de la taula de surf, una posició on la col·locació de les cames és clau per aportar més plaer.

Com es fa? La persona que penetra o estimula amb els dits o un objecte sexual, s'estira damunt el llit amb l'esquena i les cames tocant el matalàs. L'altra persona s'estira damunt seu, de manera que les panxes es toquin. Un cop fet col·loca els braços a un cantó i un altre del cos per poder aixecar una mica l'esquena i així iniciar la penetració i/o estimulació. És important que els dos membres de la parella tinguin les cames gairebé tancades. D'aquesta manera es genera un frec més intens, i per tant una major sensació de plaer.


Per tal d'evitar possibles incomoditats, és important que abans hi hagi hagut una estimulació prèvia per augmentar la lubricació o si més no que es faci servir un lubricant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: