Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 31 de març

per Adolescents.cat, el 31 de març de 2023 a les 08:46
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
Àries
Descans, descans i més descans. Això és el que necessites avui, Peixos. Així que si fa falta comunica-ho al teu entorn, segur que ho entendran. Si has de fer coses organitza't la setmana però respecta't aquest temps de desconnexió. 

Taure
Si deixes que els altres facin per tu i et deixes portar, arribarà un moment que et sentiràs perdut. Ser flexible està bé, però també has de saber imposar-te i fer sentir la teva veu. No permetis que la por et bloquegi.

Bessons
Has passat una època difícil, però les coses es comencen a relaxar per a tu, així que dóna't un premi! Descansa tota una tarda, fes alguna cosa que t’agradi, queda amb algú especial... el que sigui, però t'ho mereixes!

Cranc
Avui per a tu és un molt bon dia per pensar quins canvis vols fer. Ja fa temps que no t'agraden certes coses, però sempre acabes mirant cap a una altra banda. És hora d'afrontar les teves preocupacions i començar nous projectes.

Lleó
Cranc recorda que el que et fa més feliç i el que et dóna més calma és mantenir bones relacions amb les persones que estimes. Així doncs organitza't bé i busca moments per passar estones amb els teus amics/gues. Ho necessites!


Verge
Avui sentiràs que estàs ple d'energia, aprofita-ho per fer una mica d'esport o per acabar feines pendents. Compta amb els signes de foc, perquè podries acabar barallant-hi.

Balança
Saps que tens coses per fer i és important que les facis, però et recomanem que t'organitzis bé el temps i busquis moments de descans i desconnexió. Estàs saturat i necessites temps per a tu.

Escorpí
Avui vigila perquè pots dir alguna cosa que ofengui a algú que t'importa. Intenta respirar fons i pensar bé abans de parlar, així evitaràs conflictes. Tu pots!

Sagitari
Avui és un dia per deixar fet el que fa dies que saps que has de fer. Avança feina i així no t'hauràs de passar un altre cap de setmana fent coses. Com més aviat t'hi posis millor! En el terreny de l'amor, és un bon dia per dialogar sobre temes futurs.

Capricorn
Sagitari controla els teus impulsos si no vols endur-te decepcions! S'apropen canvis per a tu, així que cuida't molt i descansa per carregar energia. Intenta no precipitar-te i sigues cautelós.

Aquari
Avui és un bon dia per a tu, et sents amb vitalitat i força, així que aprofita-ho per dedicar temps a allò que t'agrada. En el terreny de les relacions vigila, perquè voler tenir la raó podria fer que tinguessis una baralla amb algú.

Peixos
Estàs molt estressat i els nervis no et deixen pensar amb claredat. Potser t'estàs forçant a prendre una decisió que realment no has de prendre tu. Reflexiona-ho amb calma i pensa-t'ho tot molt bé abans d'actuar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: