Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 1 i 2 d'abril

per Adolescents.cat, el 1 d'abril de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
No et neguis a parlar amb una persona que creus que s’ha portat malament amb tu. És important que aclareixis la situació com més aviat millor. Veuràs que no és tan greu o almenys podràs dir el que penses i deixar de donar tantes voltes a aquest tema. Moment de la sort: diumenge.

TAURE 
Una de les coses que més et preocupa és mantenir el teu cap fred quan tens algú al voltant que et posa nerviós. No deixis que la ràbia i les inseguretats et controlin i allunya’t d’aquella persona tant com puguis. Aquest cap de setmana aprofita per desfogar-te amb un amic/ga. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

BESSONS 
És cert que t'aferres a una idea i que a vegades t'obsessiones amb ella i no deixes que entrin nous punts de vista. Aquesta actitud no t’afavoreix així que, encara que et costi, intenta mantenir el cap ocupat amb altres coses. Et proposaran un pla que et pot ajudar. Moment de la sort: dissabte a la nit.

CRANC
La sort no t’ha abandonat encara que ho sentis així. Estàs passant una època complicada i no et resulta fàcil estar de bon humor. Ara bé, no llancis la teva ràbia contra persones que intenten ajudar-te. Necessites més que mai estar acompanyat. Aquest cap de setmana és un bon moment per donar les gràcies a algú que no ha parat d’ajudar-te. Moment de la sort: diumenge al matí.

LLEÓ 
No demanis favors en excés. Hi ha coses que pots fer tu, però t’has acomodat. No és bon moment per sobrecarregar a ningú amb responsabilitats que simplement no et ve de gust fer. Sigues conscient d’això durant el cap de setmana o podries tenir algun problema. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

VERGE
Pot ser que aquest cap de setmana estiguis amb els ànims baixos o amb una mirada una miqueta pessimista. Aquest estat, però, és passatger i ho comprovaràs aviat. D’aquí poc, un projecte et retornarà l'entusiasme. Tindràs una conversa intensa amb un signe d’Aire o d’Aigua. Moment de la sort: diumenge.

BALANÇA 
Escolta les paraules d'una persona que t’està intentant aconsellar i posa-les en context perquè, encara que t’hagin molestat, en el fons tenen un missatge positiu. Reflexionar-hi i t’adonaràs que tot té més sentit del que pensaves. Aquest cap de setmana vigila amb les enveges. Moment de la sort: diumenge a la nit.

ESCORPÍ 
Hi ha alguns assumptes que es transformaran en bones notícies. Aquest cap de setmana gaudiràs d’un optimisme especial que t’omplirà d’alegria a tu i als del teu entorn. En l’amor, rebràs un detall que et farà molta il·lusió. Expressa el que sents. Moment de la sort: dissabte. 

SAGITARI 
Aquest cap de setmana potser no estaràs gaire entusiasmat i voldràs que passi de pressa. Vigila, però , perquè aquest desànim podria fer que et perdessis detalls importants. Són dies per estar alerta: se’t presentaran bones oportunitats que has de procurar aprofitar. Moment de la sort: dissabte. 

CAPRICORN
Aquest cap de setmana generaràs confiança en una persona molt pròxima que està passant un mal moment. La teva ajuda li vindrà especialment bé, així que dedica-li temps encara que això et suposi deixar de fer altres coses. Tindràs molt bones energies amb els signes de foc. Moment de la sort: diumenge a la nit. 

AQUARI
Si continues no defensat a qui està prop de tu davant de certes injustícies, no esperis que aquella persona se segueixi comportant igual amb tu. De vegades pot resultar complicat adoptar una postura determinada, però no sempre es pot ser imparcial. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

PEIXOS
Pot ser que aquest cap de setmana tinguis l’oportunitat de fer algun pla que tenies al cap, però havies anat posposant. Facis el que facis, cerca tota la informació possible, perquè improvisar podria sortir-te malament. Un signe d’aire o d’aigua podria ajudar-te. Moment de la sort: dissabte. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: