Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 601]

per Redacció, el 1 d'abril de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió playbuzz
Noia, 17 anys
Un dia, jo i el meu nòvio vam anar a comprar amb la meva mare, i ell no em parava de tocar el cul i dir-me que estava molt calen a cau d'orella. Bueno vam seguir comprant i quan vam acabar la meva mare va anar a un altre súper i ens vam quedar al cotxe, em va calentar de tal manera que vam acabar follant al cotxe a un pàrquing. Sort que la meva mare va tardar en vindré, però em va donar molt morbo, un dels millors polvos de la meva vida.

Noi, 15 anys
Una nit de col·legues hi havia 2 llits normals i un de matrimoni, i érem 4. Va tocar dormir al de matrimoni un amic i jo. No vam dormir en tota la nit intentant no fer soroll. Quin morbo!

Noi, 15 anys
Un dia amb la meva novia vam quedar per un parc de Barcelona. Tot anava molt bé i vam seure a un banc i em va començar a tocar la polla. Després vam anar a un bar d'allà a prop i me la va xupar al lavabo. Més tard a un parc no sé què li va agafar, però em va agafar i em va portar darrere d'uns matolls. Em va baixar els pantalons i em va xupar el cul. Em va encantar.

Noia, 17 anys
Estàvem fent "siesta" quan la cosa va pujar de to. Després de fer uns quants preliminars vam acabar follant. Total que en un moment determinat com que tenia les cames damunt les seves espatlles vaig tirar un prestatge. Ens van caure tots els seus Legos, però ens la va pelar i vam començar a fer l'amor basto amb el prestatge i totes les coses que hi havia per allà. Bastant morbo, tot s'ha de dir.

Noia, 15 anys
Estàvem amb el nostre grup d'amics a la piscina d'un del grup. I amb un del grup ens teníem moltes ganes, total que la cosa es va anar escalfant i ens vam acabar liant a la piscina, llavors la cosa es va anar escalfant i ens vam acabar tocant molt heavy davant dels altres. Creiem que no ho van veure, però va donar un morbo increïble.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: