Logotip de Adolescents.cat

Boles xineses: quins beneficis tenen en el sexe i quines són les millors

per Redacció, el 29 de març de 2023 a les 10:09
Segurament heu sentit parlar alguna vegada de les boles xineses, uns objectes que molta gent vincula amb les joguines eròtiques, però que, en realitat, tenen una finalitat més terapèutica que no pas sexual. 

Les boles xineses ajuden a millorar la salut del sòl pelvià i això, a la vegada, contribueix a tenir una millor lubricació i uns orgasmes més intensos. "El sòl pelvià és un múscul, com si fos una d'aquestes hamaques de xarxa, estesa entre dos "arbres" que són la pelvis i el còccix. És l'encarregat de sostenir les nostres gònades (els genitals interns). Amb el pas del temps, comença a caure, la qual cosa pot produir orgasmes menys intensos, prolapse d'úter o anus i incontinència urinària. Les boles xineses serveixen per a reforçar aquesta hamaca", explica l’experta Valèrie Tasso a Cosmopolitan. 

Les boles xineses estan formades d’un, dos o tres pesos, units per un cordó de silicona. En introduir-se a la vagina, provoquen contraccions musculars en el sòl pelvià i això ajuda a s’enfortir-lo. Per tal que siguin més eficaces, s’han d’utilitzar mentre es camina o s’està en moviment i es recomana fer-les servir diversos cops la setmana durant períodes breus –entre 10 o 15 minuts-.

Com hem dit abans, n’hi ha de diferents tipus: l’ideal és començar per unes de petites i si es vol, amb el temps, provar-ne d’altres amb més pes. Us deixem algunes de les més ben valorades del mercat.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: