Logotip de Adolescents.cat

Senyals que indiquen que et faran ghosting

per Redacció, el 7 d'abril de 2023 a les 06:00
Que et facin ghosting és una de les coses més doloroses que et pot fer algú. Per evitar que et trenquin el cor d'aquesta manera, la psicòloga Esther Cole ha assenyalat alguns trets que solen tenir les persones que fan ghosting i que, si els detectes, serà millor que vagis amb compte:

 


Cal tenir en compte que els punts anteriors són senyals que et poden alertar de que la persona amb qui estàs parlant et podria fer ghosting, però no significa que ho faci. Simplement és una cosa que pots tenir present sense que t'arribi influenciar en la vostra relació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: