Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa actriu confirma que se separa de la seva parella després d'unes greus acusacions

per Redacció, el 29 de març de 2023 a les 06:00
El futbolista Achraf Hakimi, marit de l'actriu Hiba Abouk, va ser acusat de violar a una noia durant una festa. Després de mantenir-se molt de temps en silenci, l'actriu finalment ha decidit comunicar la seva separació.

"Avui em sento al deure de fer públic aquest comunicat per manifestar el meu estat d'ànim i aclarir en primera persona les informacions errònies que circulen", ha començat dient l'actriu. Seguidament ha procedit a aclarir totes les notícies que l'han rodejat en l'últim mes, aclarint que quan es tracta d'assumptes delicats a vegades mantenir silenci és el millor que es pot fer.


A expressat també que ha hagut de parlar per tal de poder seguir amb la seva vida "personal, publica i professional de la manera menys perjudicial i traumàtica possible". I ha deixat clar que això ho fa per protegir als seus fills, que són la seva absoluta prioritat.
 

L'actriu no està passant per un bon moment, ja que "a més d'enfrontar-me al conegut dolor que comporta una separació, i acceptar el dol que comporta el fracàs d'un projecte familiar al què m'havia entregat en cos i ànima, hauria d'enfrontar-me a aquesta ignomínia", escrivia.

Després d'haver estat un temps "en shock", recalca que sempre ha estat i estarà del costat de les víctimes i que "donada la gravetat de les acusacions només ens queda confiar en la justícia".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: