Logotip de Adolescents.cat

El costat fosc de Tinder

per Redacció, el 28 de març de 2023 a les 06:00
Tinder és l'aplicació de cites més famosa d'avui dia i, tot i que té moltes coses bones, també en té d'altres no tan bones.

Una d'elles és que el seu funcionament permet que les persones facin ghosting i desapareguin d'un dia per l'altra sense necessitat de donar cap explicació. És tan fàcil com desfer el match i eliminar a la persona de les xarxes socials. Segons un estudi de la Universitat canadenca de Western Ontario, el 72% de les persones enquestades ho ha patit i el 64,5% ho ha fet.


A més, l'estructura de l'aplicació facilita que "contactis amb molta gent i que no responguis a tothom perquè et va proposant nous perfils". I és que la plataforma es planteja com un catàleg de persones entre les quals pots navegar i decidir si t'agraden o no sense haver d'establir cap primer contacte.

I, com que pots fer tants match com vulguis, és possible que rebis tants missatges que no tinguis ganes de respondre'ls a tots. Per això moltes persones opten per seguir a les xarxes socials a tot aquell que els resulta interessant per tal de tenir un contacte més proper.


Així doncs, podríem dir que el principal problema de l'aplicació és que tot i estar coneixent a una persona que et sembla interessant, sempre tens l'esperança de trobar a algú millor. A més, sovint la gent recorre a aquestes aplicacions buscant sexe, amb la qual cosa s'obliden totalment de la responsabilitat afectiva.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: