Logotip de Adolescents.cat

Parelles que com en Rauw Alejandro i la Rosalía han col·laborat junts

per Redacció, el 1 d'abril de 2023 a les 06:00
El somni de molts dels fans de la Rosalía i en Rauw Alejandro s'ha complert. El 24 de març s'estrena el seu EP de tres cançons ('Beso', 'Vampiros' i 'Promesa') on expliquen la seva història d'amor.

Sembla que la decisió de treure un projecte junts no va ser fàcil, ja que no volien barrejar els sentiments amb els negocis. Ell mateix ho va dir: "Barrejar sentiments en els negocis és molt complicat. La nostra connexió és molt forta, però encara estem aprenent l'un de l'altre i construint una base. Si passa, sí, doncs endavant. Tenim intenció de fer-ho. No ens afanyem a fer música junts perquè vius amb aquesta persona. No tens cap pressa, sé que quan arribi el moment, farem una gran, gran feina. Tenim moltes idees a casa nostra i esperem que surtin al món".


Però la Rosalía i en Rauw Alejandro no han estat l'única parella que ha tret música junta, sinó que els següents artistes també ho van fer:


 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: