Logotip de Adolescents.cat

L'estimulació doble i l'orgasme mixt: com aconseguir-los?

per Redacció, el 24 de març de 2023 a les 09:43
Has sentit a parlar alguna vegada de l’orgasme doble o l’orgasme mixt? Es tracta de l’estimulació simultània del clítoris i del punt G fins a assolir el clímax. Aquest tipus d’orgasme acostuma a produir sensacions més intenses i duradores, ja que l’excitació és major.

Ara bé, no sempre és senzill d’aconseguir perquè hi ha persones amb vagina a qui els costa trobar la seva zona G. Si ets una d’elles, no passa absolutament res, simplement has d'explorar altres possibilitats per veure quina d’elles et dona més plaer. 

Com provar l’orgasme mixt?


Si busquem aconseguir l'orgasme mixt, cal com hem dit una doble estimulació. Si es vol provar en parella, una de les postures més recomanada és l’alienació coital. En aquesta posició, el membre de la parella que penetra se situa a sobre i col·loca els seus malucs més amunt de l'habitual de manera que queden alineats amb els de l'altra persona. La penetració es produeix amb un moviment de balanceig en el qual la base del penis frega el clítoris, proporcionant així més plaer. 


També es pot intentar assolir l’orgasme mixt a través de la masturbació. Es recomana començar fregant el clítoris, i quan hagin augmentat l’excitació i la humitat, introduir dos dits, amb el palmell de la mà cap amunt, fent el moviment de “vine aquí” en localitzar el punt G – una zona rugosa situada a uns 3 o 5 cm dins de la vagina-. 


Si es vol, en comptes dels dits, es pot fer servir una joguina sexual. De fet, n’hi ha algunes que estan pensades concretament per estimular el punt G.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: