Logotip de Adolescents.cat

Rosalía i Rauw Alejandro es casen

per Redacció, el 24 de març de 2023 a les 08:37
Rauw Alejandro i Rosalía ja fa més de cinc anys que estan junts, segons han dit en les últimes entrevistes que han fet. Tot i això, durant els primers mesos van voler anar a poc a poc i mantenir la seva privacitat. És per aquest motiu que no van fer oficial la seva relació fins al 2021, quan van posar junts per primera vegada en una catifa vermella.

Ara la parella ha decidit fer un pas més i comprometre's. Almenys així es dedueix veient el videoclip de "Beso", una de les tres cançons que han tret junts. Al final de la gravació apareix l'artista plorant i ensenyant un anell. "Ai, déu meu. I tot el rímel aquí corregut. T'estimo", li diu, mentre fa un petó al Rauw. Aquí el moment:
 
Per si encara hi hagués algun dubte, Rauw Alejandro ha compartit stories de diverses famoses, com ara Cardi B, en què els feliciten pel futur casament.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: