Logotip de Adolescents.cat

La bicicleta, una de les postures sexuals més plaents

per Redacció, el 23 de març de 2023 a les 09:34
La bicicleta és una de les postures més senzilles i plaents que inclou el Kamasutra. Permet jugar amb les cames per aconseguir una estimulació més profunda o més superficial i a més a més no requereix un sobreesforç físic com altres posicions.

En què consisteix? La persona que serà penetrada -es poden utilitzar els dits també o una joguina sexual- es col·loca a un cantó del llit, de manera que els seus malucs quedin en una punta i les seves cames no toquin el matalàs. L'altra persona, dempeus, es col·loca davant la seva parella i li aixeca les cames, posant-les damunt el seu pit. Un cop fet, pot començar l'estimulació i la penetració.


Com dèiem, es pot jugar amb l'angle de les cames per aconseguir una penetració més profunda. Si la persona que està estirada col·loca els seus turmells a l'alçada de les espatlles de la seva parella, la penetració serà més intensa. També es pot experimentar obrint o tancant les cames per provar noves sensacions.

A més a més, com que en aquesta postura les mans queden lliures, es poden estimular punts de plaer de l'altre amb els dits, com ara el clítoris o els testicles.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: