Logotip de Adolescents.cat

Les comentades indirectes d'Aitana en la seva nova cançó

per Redacció, el 23 de març de 2023 a les 08:55
Aquest dimecres el Twitter d'@aitanaglobal ha publicat un avançament del single de la cantant. Es diu 'Los Angeles' i el seu ritme, que barreja el pop amb la música electrònica, és un exemple del que serà el nou disc de l'artista, Alpha.
 
@abelplanelles

¿Vosotros que decis? Ojo a la nueva canción de Aitana!!!


♬ Los Ángeles - Aitana

El que ha sorprès els seus seguidors, però, no ha estat la melodia de la cançó, sinó la lletra. I és que molts pensen que l'Aitana parla de la relació que hauria mantingut d'amagat amb Sebastián Yatra mentre encara estava amb Miguel Bernardeau. Us deixem amb alguns dels versos de la cançó, perquè jutgeu vosaltres mateixos:


"Mientras no sabían, yo te besaba a escondidas, eso nadie te lo hacía, me buscabas, me comías, pero fue culpa de Adán cuando Eva se perdía y otra manzana mordía, nuestros labios se miran".

Mentrestant, l'Aitana i el Sebastián Yatra han confirmat la seva relació deixant-se veure junts a Miami i compartint petons en públic.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: