Logotip de Adolescents.cat

Netflix estrena la segona part de la pel·lícula romàntica més buscada

per Redacció, el 23 de març de 2023 a les 06:00
'Amor al cuadrado' es va convertir en una de les pel·lícules romàntiques més exitoses de Netflix i ara ha tornat amb la segona part: 'Amor al cuadrado otra vez'.

Com va passar amb la pel·lícula anterior, molts espectadors opinen que narra una història romàntica senzilla i sense pretensions. La protagonista és la Monika, una noia que du una doble vida com a model – amb el nom de Klaudia- per pagar les deutes del seu pare. A una sessió fotogràfica coneix a Enzo, un periodista que es veu obligat a participar en l'anunci. Durant el rodatge la seva relació no és gens bona i es converteixen en enemics.




'Amor al cuadrado otra vez' reprèn la història on la va deixar la primera part, amb la Monika ocupada amb els seus espectacles i l'Enzo acomiadat de la seva feina, mentre l'amo de l'empresa s'assegura que no aconsegueixi feina enlloc. En aquesta segona part, però, apareix en Rafal, un home que complicarà la relació de la Monika.


La història ha estat escrita per Natalia Matuszek i Wiktor Piatkowski. Les dues pel·lícules, tot i ser similars, tracten temes molt diferents: a la primera podem veure com s'enamoren dues persones molt diferents entre elles i, en la segona, com intenta sobreviure la parella a la realitat.

Tot i que tothom coincideix en que aquesta trama polonesa no té res d'especial, té la capacitat de mantenir als espectadors enganxats a la pantalla. I tu, ja l'has vist?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: