Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 22 de març de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Fa no gaire, vaig anar a una festa universitària, aquestes típiques com si estiguéssim a EEUU. Jo volia liar-me amb algú, ho tenia claríssim. Llavors vaig decidir tirar-li la canya a dos tios que em van agradar, i a veure qui cau dels dos... Resultat: vam fer un pedazo de trio al lavabo increïble, i a més va estar super divertit perquè tots dos es deien: mira que ràpid vaig jo! I m'ho feien a saco de ràpid.

Noia, 16 anys
A Sant Joan ens vam ajuntar un bon grup d'amics, i jo vaig convidar a una amiga meva, amb l'objectiu de totes dues aconseguís sexe aquella nit, però la gràcia era, fer-ho a la vegada. La cosa és que vaig beure molt i vaig estar donant més voltes que ningú. I en una d'aquestes vaig pillar a la meva amiga amb un dels meus millors amics follant a la vora de la platja... Va ser increïble perquè d'aquella nit és una de les poques coses que recordo jeje, però jo també vaig follar aquell dia.

Noi, 17 anys
L'altre dia vaig anar amb un amic de tota la vida al cine. Ell és hetero i jo bisexual i porto un temps pillat d'ell. Em va començar a fotre mà al mig de la peli a mi em va posar molt catxondo.

Noia, 16 anys
Sempre he sigut hetero, però va haver-hi un any que em vaig pillar molt heavy de la meva entrenadora que em treia 3 anys. Ella és hetero perquè té nòvio, però cada cop que la veia em posava moltíssim. O sigui no sé què em va passar amb ella.

Noia, 18 anys
Estava a la classe i em va arribar un missatge del noi que m'agradava i vam començar a fer sexting. Em va acabar dient que anés al lavabo amb ell, i vaig anar. Em va menjar el cony i jo a ell li vaig fer una mamada… Vam acabar follant i crec que ha sigut el millor polvo que he tingut mai. Saber que ens podien pillar i no poder fer soroll era molt excitant. Encara em segueix agradant el noi.

Noi, 16 anys
Un dia estava fent classe de música i la meva professora em posava molt calent... Em vaig fer una palla mentre tocava el piano i just quan em va demanar que toqués jo em vaig córrer i va semblar que estigués cantant i vaig haver de seguir per dissimular.

Noia, 17 anys
Tinc un veí que fa temps que em cunde, i a les festes del poble ens hem liat uns quants cops. La qüestió és que la setmana passada mel vaig trobar baixant la brossa i no sé com vaig acabar a casa seva fent-li una mamada. Es va córrer a la meva boca, tenia gust de vainilla.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: