Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 22 al 28 de març

per Redacció, el 22 de març de 2023 a les 09:34
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
Saps quan estàs sent excessivament bona persona amb algú que no s’ho mereix. Estàs en un estat sentimental que t’atabala perquè estàs estancat/da i això fa que vulguis canvis radicals. Consell: Necessites un descans. Desconnecta amb els amics/gues. 

TAURE (3/5)
Intentar oblidar és el pitjor record. No t’ofusquis a treure’t del cap aquella persona, centra’t en viure, en gaudir dels teus i obre’t a conèixer noves persones. Només així aconseguiràs, a poc a poc, que aquella persona abandoni els teus pensaments. Consell: no et ratllis, temps al temps.

BESSONS (2/5)
Estàs vivint una setmana de motivacó i bon humor. Ets un esperit que està aprenent a anar per lliure i cada cop ets més exigent a l’hora de passar temps amb algú. Això és bo, així els moments compartits seran més intensos i profitosos. Color de la sort: vermell.

CRANC (2/5)
Les inseguretats es mantenen però aquesta lluna et dóna també moments àlgids; és a dir, hi ha moments extrems. Procura ser positiu/va i gaudir dels moments amb la teva parella o els amics, només així seràs capaç d’anar deixant les pors enrere i gaudir. Número de la sort: 25.

LLEÓ (3/5)
Ha arribat el moment de deixar-te anar i no guardar-te les coses. Viuràs una setmana plena d’emocions i has de deixar que surtin per adonar-te’n. Només així estaràs més a prop de la persona que tens al cap. Vés amb compte: tindreu molt feeling però no serà gens fàcil. 

VERGE (2/5)
Tindràs una setmana molt intensa emocionalment. Això et donarà molta inestabilitat però no desesperis. Només ha de deixar-te portar. Digues el que sents, expressa-ho i no tinguis por. Sigui bo o dolent, no deixis que s’acumulin els dubtes. Necessites treure-ho! Dia de la sort: 25.

BALANÇA (2/5)
Hi ha dubtes sobre el teu futur que no et deixen dormir. Estàs analitzant massa la situació i no t’estàs deixant portar. Si segueixes així, mai tiraràs endavant ni tindràs l’oportunitat de viure un amor de pel·lícula. Consell: per una vegada, deixa que les emocions siguin les que et guiïn. 

ESCORPÍ (3/5)
Estàs en un punt, on ho tiraries tot per la borda perquè no sents que tot vagi com tenies previst. A vegades, ets massa exigent i et crees unes expectatives que no es poden complir. Consell: que les mostres d’amor no siguin com a tu t’agradaria, no vol dir que no hi siguin. 

SAGITARI (3/5)
Tots tenim aquella persona que ens va marcar i que sempre tindrà un lloc al nostre cor, però vigila. No obris el bagul dels records o pots caure en la temptació de deixar que torni a entrar a la teva vida quan ja havies superat aquesta etapa. Consell: No l’stalkegis ni treguis conclusions. 

CAPRICORN (2/5)
Les coses estan canviant però no t’hi atabalis. No t’obsessionis perquè no pots controlar-ho tot. Tens massa por al fracàs, a triar malament o a perdre’t. Deixa que les coses passin per si soles. Consell: només amb la ment ben oberta, estaràs preparat/da per tot el que ha d’arribar. 

AQUARI (4/5)
Amb l’arribada de la primavera sembla que els dubtes s’esvaeixen. Estàs carregat/da d’energia i tens ganes de fer moltes coses amb la persona que estimes o amb aquella persona especial que tens al cap. Munta un pla original perquè et sortirà d’allò més bé. Dia de la sort: 24. 

PEIXOS (4/5)
Els peixos aquesta setmana us sentiu còmodes amb les vostres relacions. En els moments de debilitat traieu la vostra empenta i això es transmet als altres. Són moments de confiança i això causa una gran atracció; aprofita-ho. Dia de la sort: 22.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: