Logotip de Adolescents.cat

Trucs per donar plaer als mugrons

per Redacció, el 25 de març de 2023 a les 06:00
Els mugrons són una de les parts més erògenes del cos. De fet, l’excitació dels genitals es pot activar a través de l’estimulació d’aquesta zona.

I quina és la millor manera per estimular-la? Els pits van des de les axil·les fins a l’abdomen, per tant, l’ideal és centrar-nos en tota aquesta part, no només en els mugrons.


Podeu començar llepant la part de baix de coll, seguir baixant i recórrer amb la llengua la part inferior dels pits. Això estimula les terminacions nervioses i fa que la sensibilitat de l’altra persona augmenti. Si voleu, també podeu fer aquest procés amb un glaçó a la boca i després repetir-lo només amb la llengua, per tal de jugar amb les sensacions color-fred.

Pel següent pas, les mans són clau. Amb el dit índex, feu petits cercles al voltant dels mugrons. Intenteu no fer pressió i que sigui tot molt suau, perquè si no podeu fer mal a l’altre. Finalment, centreu-vos en l’aurèola. La podeu acariciar amb la llengua o també la podeu succionar. Demaneu a la vostra parella si prefereix més o menys pressió per fer-ho al seu gust.


 oooh rub nipples titty jordan rivers GIF
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: