Logotip de Adolescents.cat

Així és la tendència de moda que triomfa a TikTok

per Redacció, el 21 de març de 2023 a les 06:00
L'estil 'acubi' s'està posant molt de moda a TikTok i ens recorda a la roba que es duia als anys dosmil amb uns colors menys colorits.

Es tracta d'una moda originària del Japó i Corea del Sud que combina dos estils: el 'fairy grunge', amb faldilles asimètriques vaporoses, escalfadors de punt i mànigues acampanades; i el 'subversive', molt més centrat en peces tècniques, talls avantguardistes i peces úniques.

 
@fashion_style007 instaloafsunshine007 #outfitideas #outfit #fashion #foryoupage #fyppppppppp ♬ matsuri nightcore - ⭐️

Per unir-te a aquesta tendència necessites uns 'parachute pants' i pantalons i faldilles "cargo". Els colors solen ser verd militar, negre o gris fosc. Com a part de dalt es porten els 'archive tops', amb capes amb transparències o amb talls estratègics. Els colors més habituals són el blanc trencat, el negre, el verd militar i el beix.


Si vols un toc més femení, pots optar per minifaldilles combinades amb càrdigans lligats al pit, bruses amb transparències o jerseis superposats amb samarretes de tirants. I, per donar el toc, pots utilitzar auriculars grans, bosses militars i vambes blanques.
 
@eln4aka #acubi #acubifashion #aecore #aesthetic #fy #xyzbca #y2k #fypシ #cybercore #fashion #outfit #inspo #outfitinspo #추천 #parati #esp ♬ METAMORPHOSIS - INTERWORLD

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: