Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 21 de març

per Adolescents.cat, el 21 de març de 2023 a les 09:31
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.
 



Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Perquè una relació sigui sòlida, cal que les dues parts estiguin implicades. Si les coses no funcionen potser és perquè un dels dos no hi està interessat. Sigues sincer i digues el que penses o aniràs allargant una situació que no t'agrada. 

TAURE 
Avui seràs molt sincer amb algú que et demanarà opinió. El més probable és que les teves paraules no li agradin, però la teva lleialtat es veurà recompensada abans del que t'esperes.

BESSONS 
Sents que et contradius i que no fas el que penses. Deixa d'escoltar opinions i centra't en tu mateix i en el que vols. A poc a poc aniràs veient les coses clares, encara que ara sembli complicat. 

CRANC 
És hora d'actuar en comptes de quedar-te esperant. Ja has vist que les coses no arriben soles, així que avui et tocarà tenir la iniciativa i acceptar les dificultats. Una persona d'un signe d'aigua t'ajudarà. 

LLEÓ 
No has de tenir por per a enfrontar-te a un repte que veus complicat. T'infravalores i creus que no estaràs a l'altura, però la veritat és que aquesta és només la teva percepció. Amb esforç pots aconseguir-ho tot. Si tens dubtes, consulta el que et preocupa amb un amic/ga. 

VERGE 
Hi ha uns certs temes que estan canviant i això t'afavoreix. Algú s'ha apartat del camí i això t'obra una nova oportunitat. Aprofita-la, però no et precipitis. Pensa bé el que vols abans de fer res. 

BALANÇA 
Cadascú pot opinar el que vulgui i avui t'ho deixaran clar. No estaràs d'acord amb les idees d'una persona que aprecies i t'hi oposaràs. Vigila amb les formes, perquè podries acabar-la allunyant. 

ESCORPÍ 
Avui serà un dia força tranquil. Et sentiràs amb la necessitat d'ajudar a una persona a qui no has estat fent gaire cas. Donar-li suport acabarà tenint una recompensa inesperada. 

SAGITARI 
Per fi, els pensaments que t'han estat preocupant es tranquil·litzaran i podràs estar amb calma. Això farà que et fixis en un tema que havies estat ignorant i que podria ser beneficiós per a tu. 

CAPRICORN 
Avui estàs nerviós/a i podries acabar enfrontant-te amb algú per temes d'estudis o feina. Encara que potser tinguis la raó, procura suavitzar l'ambient. En el terreny de l'amor, no t'obsessionis si les coses no surten com voldries, sigues flexible. 

AQUARI 
Avui un imprevist et pot generar tensió perquè al principi no sabràs com resoldre'l. La teva creativitat, però, t'ajudarà a tirar endavant. Avui sentiràs especialment el suport d'un amic/ga del qual t'havies apartat. 

PEIXOS
No perdis amb temps amb persones que no t'aporten res. Estàs dedicant massa estona a temes que, en el fons, no tenen res a veure amb tu. Saps que realment no val la pena així que centra't en el que t'importa encara que hi hagi persones que no ho entenen. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: