Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 600]

per Redacció, el 25 de març de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Un cop vaig dir als meus pares que anava a la platja amb bici i vaig avisar al meu ex. Total, que ell em va trobar allà, i com ens teníem ganes des que ho vam deixar ens vam començar a enrotllar i se'm va anar la vergonya i com que no hi havia ningú li vaig fer una palla i després ens ho vam muntar allà... Va ser la meva primera vegada i a sobre a la platja.

Noi, 14 anys
Un dia estàvem amb els amics de festa i hi havia la noia que m'agradava en aquells moments i ens vam liar i la cosa va anar avançant fins que vam acabar a casa seva al llit dels pares.

Noia, 17 anys
Un dia vam quedar amb el que és el nostre grup d'amics per passar la tarda i dormir junts i dintre d'aquest grup doncs estem el meu nòvio i jo. La cosa és que a l'hora d'anar a dormir, ell i jo ens vam posar una mica més calents del compte i vam acabar despullats liant-nos al costat dels nostres amics (creiem que dormien i que no es van adonar).

Noi, 14 anys
Estàvem a una excursió amb l'escola i jo i el meu lio vam estar junts durant tot aquell dia. A l'autocar de tornada vam seure també junts. Ens vam començar a tocar per fora i com que els dos ens vam quedar amb ganes de més vam acabar-ho a casa meva aquest cop per dins la roba.

Noia, 15 anys
Estàvem mirant una pel·lícula tots i jo estava amb el noi que tinc "algo". Sempre que ens veiem ens liem i aquell dia estàvem junts asseguts i m'estava tocant la cama. La seva mà baixava lentament al **** i jo li posava la cama al p***, però ell em deia que pares perquè es notava molt el que estàvem fent, però jo li vaig dir a l'orella que m'agradava provocar-li davant de la gent. Després no podíem més i vam anar a l'habitació a ja sabeu que fer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: