Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 20 al 26 de març

per Redacció, el 20 de març de 2023 a les 10:47
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Tindràs uns nervis a la panxa que no saps d'on surten. Intenta calmar-te i podràs dormir millor a la nit! Aquesta setmana una cançó serà molt important per tu, utilitza-la per canalitzar els teus sentiments. És el moment d'exterioritzar la teves emocions i de trobar l'amor o reforçar la relació que mantens. Estaràs molt persuasiu. Dia de la sort: 23.

TAURE
La teva intuïció et durà a bon port. Estaràs més seductor/a que mai i els altres ho notaran. Sentiràs que els teus desitjos cada cop són més a prop de convertir-se en realitat, de fet són dies especialment positius perquè es compleixin. Sigues tu mateix/a i ho aconseguiràs! Bones energies amb els signes de foc com tu Àries, Lleó i Sagitari. Dia de la sort: 24.

BESSONS
Aquesta setmana serà important per tu, et trobes bé de salut i estàs animat! Les coses t’aniran molt bé i començaràs a veure els resultats que esperaves fa temps. Deixa’t aconsellar per les persones que t’estimen i fes-los més cas del que els faries normalment. Dia de la sort: 26.

CRANC
Canviaràs totalment d'opinió respecte a un tema que fa temps et rondava al cap. Canviar d'idea no és dolent... Significa que el teu criteri està més format. Confia més en tu mateix i en veuràs els resultats. Reflexiona per tenir clar què vols fer amb la teva vida perquè ho tindràs tot al teu favor per aconseguir-ho. Dia de la sort: 23. 

LLEÓ
Aquesta setmana tens sort amb les relacions personals i ho notaràs en forma de sort en la vida amorosa i en l'activitat social. Et trobes en un moment ideal per estar amb els amics, aprofita-ho. Tens en ment idees molt renovadores que t'ajudarà a iniciar una cosa nova que t'ompli plenament. Dia de la sort: 25.  

VERGE
Una mica d'ordre a la teva vida no t'anirà gens malament. Fes una llista de les teves prioritats i del que t'importa de veritat. Tens un embolic al cap i només així te'n sortiràs! A mitjans de setmana sentiràs la teva energia pels núvols... Estaràs actiu, emprenedor i amb molts plans al cap. Dia de la sort: 24. 

BALANÇA
No pateixis tant... els resultats que estàs esperant, seran bons. El teu esforç en aquests últims mesos ha de tenir recompensa! Aquesta setmana tindràs més força que mai per reprendre una activitat que sempre t'ha agradat. Tens una bona ocasió per fer el que t'agrada i apropar-te a una persona que serà clau en el teu futur. Dia de la sort: 23.

ESCORPÍ
Tens moltes ganes de viure noves experiències i la vida t'ho permetrà. Notaràs un sentiment molt intens dintre teu... Deixa que les coses flueixin amb naturalitat i tot sortirà bé! Tindràs les idees molt clares, i és el moment de prendre les regnes de la teva vida. Dia de la sort: 26.

SAGITARI
Aquesta setmana tindràs ganes de fer canvis... cuidar-te una mica i potser allunyar certes persones. Et sentiràs més bé amb tu mateix/a si ets més optimista i mires el positiu de les coses! Si tens pendent una cita, la sort et somriurà i podria ser que tot anés millor del que esperaves. Dia de la sort: 25.

CAPRICORN
Sigues prudent! Res és el que sembla! Toca de peus al terra i fes el que creguis que és el millor per a tu. Somniar amb ell/a cada nit no farà cap bé! Sigues realista i fes cas al teu cap. El comentari d’un amic/ga t’ajudarà a actuar. Estaràs molt sol·licitat aquesta setmana, procura posar límits i no estressar-te... Dia de la sort: 23. 

AQUARI
Aquesta setmana les coses aniran millor i veuràs que tens noves oportunitats que estaves esperant. Hi ha una persona especial que intenta expressar-te el que sent però no s’atreveix. Compte amb les teves reaccions perquè estaràs tan intens que pots actuar de forma equivocada. Evita els malentesos. Estigues alerta amb els estudis, concentra't! Dia de la sort: 25.

PEIXOS
Estàs en un bon moment per centrar-te en el que de veritat importa. Aprofita el moment i veuràs com obtens bons resultats! No et precipitis amb els teus sentiments, observa com es desenvolupa la situació. Tot i que estar sol t'ajudi a aclarir les teves idees, no t'aïllis ni adoptis actituds egoistes perquè els que t'estimen poden ajudar-te molt. Dia de sort: 25.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: