Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 20 de març de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Ets un noi de 15 anys. Fa temps que ja ens coneixem, anem junts a l'anglès i la teva mare va ser la meva profe de tecno. Ens veiem cada dijous. Hem parlat algun cop. M'agradaria parlar més amb tu.

Noia, 14 anys
Ens vam conèixer en una festa aquest cap de setmana. Ets alt, moreno i vam riure molt molt. No ens vam arribar a liar, però per molt poc perquè el teu amic es va posar pel mig. Si veus això i et pots fer una idea de qui soc, obra'm.

Noia, 16 anys
Ens coneixem des de fa anys. Aquest curs anem juntes a classe, i ens vam tornar a liar. Crec que les dues estem bastant pillades de l'altra. Dubto que llegeixis això, però si ho fas, obra'm per Whats :)

Noi, 15 anys
Ets un noi, anem al mateix cole i m'envies senyals diferents cada dia. Tot i que hem tingut les nostres diferències (el TikTok que vaig penjar a la privada) em segueixes agradant en secret. Parla'm algun dia per Insta o a la sortida del cole, please.

Noia, 14 anys
Ets un noi, jugues a bàsquet i vius al mateix poble que jo. Ets moreno amb ulls foscos. Ens coneixem des de petits, però hem interactuat poc i just quan vam començar l'ESO lo poc que parlAVem era per insultar-nos perquè ens odiàvem, però aquest any ja parlem més i crec que m'agrades i jo a tu també una mica, però necessito que em deixis les coses clares. Si saps qui soc obra'm.

Noi, 22 anys
Ets pèl-roja mitja cabellera. Ets 5 anys més gran que jo i fa molt que estic enamorat de tu. M'encanta el teu somriure, però no m'atreveixo a dir-te que m'agrades. Ens veiem gairebé cada cap de setmana. Espero que llegeixis això i em diguis alguna cosa jajaja.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: