Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 17 de març

per Adolescents.cat, el 17 de març de 2023 a les 09:47
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Tens ganes de començar un nou projecte i de renovar-te, però sents que algú no t’ho posarà fàcil. Tot i això, pots anar fent petits passos que t'apropin a la meta on vols arribar. Avui tindràs una connexió especial amb els Capricorn i els Escorpí.

TAURE
De vegades la teva ingenuïtat fa que et costi veure la cara menys amable de les persones. Escolta els consells d'un bon amic/ga i no et deixis utilitzar per algú que s'està intentant aprofitar de tu. 

BESSONS
Posa les teves pròpies normes. No tens per què seguir les dels altres si no t'agraden o no t'hi sents còmode. Avui et replantejaràs deixar enrere certes persones i seguir per un camí diferent. 

CRANC
Hi ha una relació que no t'està aportant res, però et costa trencar-la. Intenta racionalitzar les coses i no pensar tant en les conseqüències. Has de fer el que sentis encara que potser et costi aceptar-ho.

LLEÓ
Avui algú a qui aprecies molt tindrà un detall amb tu que t'alegrarà el dia. Això et farà sentir afortunat i optimista i t'ajudarà a veure els problemes que estàs tenint d'una altra manera. 

VERGE
Aïllar-te no t'ajudarà, més aviat al contrari. No tens per què tancar-te i guardar-te allò que et preocupa per tu mateix. Parla amb algú que estimis perquè et doni el seu punt de vista i tingue'l en compte. 

BALANÇA
Aquesta setmana el sol entra al teu signe i pot ser que visquis canvis i alts i baixos. Envolta't de les persones que aprecies i busca el seu afecte, això t'omplirà d'energia per fer front a situacions que no t'esperaves. 

ESCORPÍ
A poc a poc et vas adaptant a estar lluny d'aquella persona, encara que no et sigui fàcil. Això farà que et donis noves oportunitats a l'hora de conèixer gent i podria arribar algú amb qui connectis molt de pressa.

SAGITARI
Una situació t'ha fet ressorgir sentiments que creies passats. Estàs molt sensible i tot és molt recent, així que analitza bé el que sents abans de treure una conclusió. Un escrit que tens guardat t'ajudarà a veure certes coses que no pots oblidar. 

CAPRICORN
Avui tindràs notícies sobre algú que et va fer mal i això et farà reviure certs moments que no t'agradaran. Malgrat tot, t'adonaràs que ho tens més superat del que et pensaves. Aquests dies tens sort en els estudis i en els nous projectes. Aprofita-ho. 

AQUARI
Avui un altre cop sentiràs que gairebé no tens temps per a tu i tornaràs a anteposar altres coses per damunt del teu benestar. Has d'aprendre a parar i a dedicar-te cada dia una estona. Escriure els objectius que vols aconseguir t'ajudarà a ser més persistent.

PEIXOS
Avui els astres t'afavoreixen en l'amor i podries viure un dia molt especial amb la persona que t'agrada. Ara bé, vés amb compte amb les relacions familiars, un assumpte no resolt podria iniciar una discussió en la qual tu acabaràs perdent.  


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: