Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la personalitat més estranya del món i pot ser que sigui la teva

per Redacció, el 17 de març de 2023 a les 06:00
Segons les autores Katherine Cook Briggs i Isabel Briggs Meyer, existeixen 16 tipus de personalitat. La més estranya és la INFJ (Introversió, Intuïció, Sentiment i Judici) i, com diuen des de Business Insider, "les persones amb aquests trets es mouen en un mar de contradiccions".

Es tracta de persones compassives "amb un fort sentit de la intuïció i de la comprensió emocional". Gaudeixen ajudant a la gent, però alhora els consumeix molta energia i sovint necessiten distanciar-se per recarregar piles. Tenen una gran motivació per dur a terme tot allò que volen i, si desitgen canviar el món, faran tot el que estigui a les seves mans per aconseguir-ho.


Des del mateix mitjà indiquen que són persones molt organitzades que necessiten tenir el control de tot el que passa al seu entorn. Són éssers emocionals i lògics, però a l'hora de prendre decisions li donen més importància als sentiments que als fets objectius.

Com a aspectes negatius, trobem que són reservades, perfeccionistes, tossudes i difícils de conèixer. Solen ser molt solitàries, ja que senten que són unes incompreses i, a més, només un percentatge molt baix de la població té aquesta personalitat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: