Logotip de Adolescents.cat

La preocupant operació estètica que s'ha posat de moda entre les famoses

per Redacció, el 17 de març de 2023 a les 06:00
La 'bichectomia' és una operació estètica que s'ha posat molt de moda entre les celebritats i que segueix la tendència de 'skinny girl'.

La finalitat d'aquesta intervenció és aconseguir un rostre més prim, marcant més les faccions. El procediment consisteix a retirar part del greix que s'acumula a les galtes per tal de crear un buit i fer que els pòmuls quedin més marcats.


El greix que s'elimina rep el nom de bosses o boles de bichat i la seva única funció és donar volum a la zona. Tot i que l'operació no sigui complicada, a vegades s'aconsegueixen resultats extrems que poden recordar al rostre d'una persona malalta que fa dies que no menja.

El més perillós d'aquesta tendència és que està tornant a idealitzar els cossos i els rostres extremadament prims. I no és l'única tendència que romantitza l'aparença d'un cos malalt, sinó que al Japó es va posar de moda l'estètica Byojaku, que consisteix a tenir les galtes i el nas vermell, com si es tingués febre.

 
@bellezacreada En el vídeo de YouTube está todo bien explicado ❤️ #bichectomía #bichectomia ♬ Oh No - Kreepa

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: