Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de març

per Adolescents.cat, el 16 de març de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
La teva curiositat et portarà a descobrir informació sobre algú que fins ara no sabies. Els secrets no t’agraden, et creen certa ansietat, i avui l’angoixa et serà difícil de dissimular. Hauràs de decidir si compartir el que saps o guarda-t'ho per tu sol. Pensa en les conseqüències.

TAURE 
Ves amb compte si estàs massa pendent d’algú, perquè podries acabar descobrint detalls innecessaris que no t’agradaran. Potser ha arribat el moment de plantejar-te canviar d’actitud. Això no vol dir que deixis de tenir esperança, sinó simplement que assumeixis que tu no pots controlar quan passen les coses. 

BESSONS 
No t’atreveixes a demanar a un amic/ga que t’ajudi a solucionar un tema concret. No et preocupis, perquè rebràs el suport d’algú que no és del teu entorn i aconseguiràs resoldre-ho. És molt important que tinguis confiança en tu mateix i les teves capacitats. Tindràs una connexió molt forta amb els Lleó. 

CRANC 
No et convé mostrar la teva impaciència perquè podries generar certs dubtes i rumors. Avui guarda’t per tu les teves inquietuds i no forcis les coses. Algú et farà moltes preguntes. Contesta només el mínim o podràs acabar fent confessions que no t’afavoriran. 

LLEÓ
Avui assumiràs una feina per compromís que no et ve gens de gust fer. Si creus que estàs fent més del compte i que algú s’està aprofitant de la situació, no callis i deixa clar el que penses, si pot ser amb testimonis davant, millor. Ves amb compte amb els signes de Terra.

VERGE 
Si vas veure que era millor no seguir per cert camí, no el tornis a agafar. Tot i que tindràs temptacions de fer-ho, centra’t en els motius que et van portar a allunyar-te’n. Avui et convé fer alguna activitat que et relaxi, perquè l’estrès no et deixa pensar amb claredat. En l’amor, venen dies confusos.

BALANÇA 
Avui et vindrà de gust parlar amb una persona que sempre aconsegueix donar-te bons consells i posar-te de bon humor. Encara que faci temps que no parleu, no dubtis a l’hora de contactar-hi. La seva opinió per a tu és important i quan abans la sàpigues millor. 

ESCORPÍ 
Si et trobes enmig d’un conflicte, intenta aplicar el criteri més objectiu possible. Si t’involucres massa en l'àmbit emocional, et podria desgastar i també podries despertar el malestar en algú a qui aprecies. Si cal, pren distancia. Aquesta setmana no confiïs gaire en els signes d’aire.

SAGITARI
Avui sabràs dissimular la situació que estàs vivint. No et ve de gust que ningú sàpiga el que et passa ni tampoc que et facin preguntes. Estàs en el teu dret d’adoptar aquesta posició, ara bé, realment potser et vindria bé tenir ajuda externa. Apropa’t als signes d’aigua. 

CAPRICORN 
Avui et faran una proposta que t’alegrarà i que t’obrirà certes portes en l’àmbit acadèmic/professional. Aquests últims mesos t’estàs esforçant molt i comencen a arribar les recompenses. Si et toca prendre una decisió immediata, deixa’t portar per la teva intuïció. 

AQUARI 
Continuen les preocupacions perquè segueixes sense acceptar l’ajuda d’algú que t’ha ofert diverses vegades el seu suport. Potser és hora de revisar els teus comportaments i veure que t’estàs equivocant. Confia més en els altres.

PEIXOS 
Les teves habilitats socials avui es veuran reforçades i sabràs relacionar-te sorprenentment bé enmig d’un ambient força incòmode. En el terreny de l’amor, podries estar derivant massa pes en l’altre. Et toca tenir més iniciativa. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: