Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 15 al 21 de març

per Redacció, el 15 de març de 2023 a les 11:36
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
Sentiràs que tens molta més energia de la normal i això, serà molt positiu per la teva autoestima. Si tens parella, us sincerareu sobre un malentès que fa dies us afecta. Si estàs solter/a, obriràs els ulls i veuràs com és realment aquella persona que t’agrada. Color: groc.

TAURE (3/5)
Últimament altres aspectes de la teva vida (la família, els amics…) estan afectant la teva vida amorosa. Pot ser una mala gestió del temps, un problema de preferències o simplement d’incompatibilitats, però algú està esperant una explicació. Dia de la sort: dijous.

BESSONS (3/5)
La impaciència, que tant et caracteritza, està afectant les teves relacions. El que fins ara era un canvi o un pas a fer de mica en mica, ara vols que doni els seus fruits, ja! Respira i estigues tranquil/a perquè si ho fas, aviat tindràs el que volies, però no ara. Dia de la sort: Dissabte.

CRANC (2/5)
Penses massa en els altres, en què siguin feliços, i sovint t’oblides del que vols tu i del que et fa sentir bé. Per amor, et relaciones amb algú que no et cau bé i això et fa sentir malament, parla-ho i pensa més en tu. Qui t’estima, ho entendrà. Consell: confia en tu i el teu amor propi.

LLEÓ (2/5)
No oblidis tan ràpid les teves experiències amoroses perquè vas viure coses que et van marcar. Estàs repetint un capítol de la teva vida i l’última vegada, vas perdre el control de la situació i no ho vas passar bé. Fes memòria, i veuràs similituds amb el que estàs vivint ara. Color: blanc.

VERGE (2/5)
Ets una persona passota i per això creus que tot anirà bé i que ho tens tot sota control però aquesta setmana un imprevist et farà obrir els ulls. Veuràs com actua algú en concret i tot i que ja t’ho imaginaves, veure-ho et farà fer un pas. Consell: No tinguis por al romanticisme.

BALANÇA (3/5)
Algú especial del passat tornarà amb les mateixes excuses de sempre. Creure-te-les o no, depèn de tu i de les ganes que tinguis de tornar a passar pel mateix. Estàs en un bon moment i per això, la confiança que tens amb tu et farà prendre la millor decisió. Dia de la sort: Dilluns. 

ESCORPÍ (2/5)
Algú s’està aprofitant de les teves inseguretats i el teu sentimentalisme. Segueix com fins ara i no deixis que ningú et manipuli però obre els ulls, segur que així descobreixes qui és i si hi parles, veuràs quins són els motius pels quals ho fa. Consell: No t’atabalis ni et preocupis.

SAGITARI (3/5)
Ets una persona intensa i quan decideixes entregar-te a una relació, ho fas sense filtres. Si tens parella, no li donis més voltes al malentès i confia en la seva parella. Si estàs solter/a, valora si estàs malgastant la paciència i els esforços en conèixer algú que no val la pena. Color: vermell.

CAPRICORN (3/5)
Dubtaràs i analitzaràs la teva vida. És un bon moment per decidir si la relació que tens, o si la persona que t’agrada, és algú que t’aporta més que un amic o si pots prescindir d’ell/a. Consell: No dramatitzis perquè trobaràs les respostes fàcilment.  

AQUARI (3/5)
No vulguis planificar-ho tot i viu! Deixa’t portar més i no pensis tant en el futur. Encara no has trobat la manera de ser tu al 100% i de seguida que ho facis, algú et confessarà que li agrades. Consell: fes plans diferents, surt una mica de la rutina i queda amb aquella persona especial.

PEIXOS (2/5)
No saps com però sempre acabes amb mil fronts oberts i t’estresses. Et costa tallar les coses i per això es creen situacions incòmodes. Deixa que les coses passin com les sents, digues-los-hi què vols i aposta per qui realment t’agrada. Consell: vigila en buscar l’amor perfecte.

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: