Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 15 de març de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
No he follat mai i tots els companys de la Uni es pensen que sí i ara no sé què fer perquè quedaria molt estrany un dia dir-li's que no ho he fet mai. Però és que tampoc vaig dir-li's que ho havia fet, simplement tots ho van donar per sentat. La veritat és estic desitjant fer-ho ja amb algú per no haver d'amagar-ho més i que, quan parlem d'això amb els amics, aquest cop sigui de veritat. Però no vull fer-ho amb algú random amb qui no tingui confiança. No sé què fer i li dono moltes voltes...

Noia, 17 anys
Fa temps que a les festes tenia moltes mirades amb un noi que té 5 anys més que jo, però tenia novia. A finals de l'any passat la novia li va posar les banyes i es van donar un temps, i en aquell moment em va xerrar per Insta. Vam intentar quedar un parell de cops, però mai coincidíem. Fins que finalment, a la revetlla del nostre poble per Cap d'Any vam acabar follant darrere un cotxe. Cal afegir, però, que el mateix vespre les meves amigues i jo vam discutir molt fort amb la seva ex/novia (per un altre motiu). Ara el noi i la seva parella han tornat i a cada festa que els veiem les meves amigues i jo no podem evitar riure, ja que la novia no sap el que va passar entre nosaltres.

Noia, 17 anys
Estic enamoradíssima de la meva monitora de gimnàs. Ens portem vuit anys, però la diferència d'edat a mi no m'atura. M'encanta fer-me paranoies de coses que podrien passar i quan parlem tinc la sensació que tontegem. Espero que passi alguna cosa.

Noi, 16 anys
Tinc novia, portem uns 2 anys junts. El problema és que m'agraden 3 noies que em tiren la canya per Instagram i estic intentant organitzar quedar un dia les 3 noies i jo per...

Noia, 17 anys
Fa un any em va començar a agradar un noi de una altra classe, poc després el seu millor amic va començar a lligar amb mi. Un dia vam anar a una festa i vam acabar fent un trio.

Noi, 18 anys
Estàvem a classe amb uns companys i se'ns va acudir començar a enviar AirDrops. Molta gent ens va contestar, però en especial una noia. Li vam enviar una foto d'un negre amb una polla d'1 metre, i ens va respondre que volia alguna com aquella i li vam dir que quedàvem als lavabos de primària a la hora del pati de primària, ja que ella era de batxi i nosaltres de cicle i vam quedar allà i vam fer un trio.

Noia, 18 anys
Ara estic de pràctiques a un institut, on coincideixo amb altres alumnes. El cas és que a la classe que em va tocar hi ha un noi de la meva edat, i vam connectar tope de "guay", però en plan amics. La cosa és que últimament ha estat tirant-me la canya a saco, i em posava molt nerviosa, perquè no sabia com dir-li que no em cundeix. L'altre dia estava amb el meu nòvio, i just em va escriure dient que encara tenia ganes de "provar-me". Literalment el vaig haver de bloquejar, però ara a la feina, el veig super deprimit i tot. Soc una rompecorazones.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: