Logotip de Adolescents.cat

4 coses que has d'evitar si fas servir joguines sexuals

per Redacció, el 14 de març de 2023 a les 08:53
Les joguines sexuals ens poden ajudar a conèixer millor el nostre cos i s’ha demostrat que també poden millorar les nostres relacions sexuals en parella. Ara bé, si no les utilitzem de manera correcta o tenim en compte certs elements, poden acabar tenint conseqüències negatives per a la nostra salut. Així ho han explicat diversos experts en un article a El País que us resumim:


1.No rentar-les correctament
Després d'uilitzar les joguines sexuals, cal que les rentem bé amb aigua i sabó. La majoria són submergibles, així que no les espatllarem. Els experts recomanen fer servir escumes o detergents desinfectants com les que s'usen en l'àmbit quirúrgic per a eliminar possibles bacteris i fongs.
Wash Hands Loop GIF
2.No fixar-se bé en els materials
El material amb el qual es fabriquen les joguines eròtiques ha evolucionat per a garantir-nos més plaer i també més seguretat. Actualment, la gran majoria d'elles està fabricada amb silicona; però encara existeixen productes de 'gelatina de goma', un material molt contaminant. Per tant, a l’hora de comprar un objecte eròtic, també cal fixar-se de què està fabricat.

3.No guardar-les com toca
Per tal de mantenir una higiene correcta, el millor és guardar-les en un estoig individual un cop les haguem rentat i eixugat. “Les tovalloles i draps deixen residus que poden traslladar-se al cos o interferir en les característiques del material. El millor és deixar que s'assequin a l'aire una bona estona i mai guardar-les si estan humides”, explica un expert a El País.

4.Fer-les servir de manera inadequada
Hi ha joguines sexuals que es poden utilitzar per estimular diverses parts del cos i altres que estan pensades, només, per una part específica. El més important de tot és evitar introduir joguines petites, destinades al clítoris, en orificis. María José Rodríguez Jiménez, infermera i experta en sexologia de Dolce Love, fa aquesta afirmació a El País: “Si volem estimular el clítoris i usem dispositius petits, no hem d'utilitzar-los per a la penetració, ja que poden relliscar. Extreure un objecte de la vagina és una tècnica senzilla, però d'altres parts del cos, com l'anus, pot portar-nos al quiròfan”. A més a més, l’experta també aconsella utilitzar lubricants amb base aquosa quan es faci servir joguines sexuals, així la sensació és més plaent.

en tiempos del SATISFAYER, el PLACER FEMENINO sigue siendo TABÚ


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: