Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 14 març

per Adolescents.cat, el 14 de març de 2023 a les 08:44
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Hi ha certes tensions entre persones que t’importen que et preocupen perquè realment no veus una solució fàcil. Has de tenir clar, però, que culpar-te d'això tampoc ho solucionarà. Busca ajuda en algú aliè, pot aportar idees amb les quals no havies pensat.

TAURE
Avui faràs un pas important i t’implicaràs en una situació que ara estaves mantenint en un segon pla. Fer-ho et generava certa por, però t’adonaràs que ha estat la decisió correcta. Veuràs les coses amb més claredat.

BESSONS
Has d'estar pendent d’algunes responsabilitats que vas assumir i que ara has de complir. Ignorar-les podria fer-te recular en certs aspectes, així que procura estar al cas. Ves amb compte amb algú que et voldrà distreure i allunyar-te dels teus objectius.

CRANC
No permetis que altres persones prenguin decisions per tu amb les quals no estàs d’acord. No t’agraden els conflictes, però si no afrontes certes situacions i alces la veu, viuràs en un malestar constant. Avui tindràs una oportunitat perfecta per expressar la teva opinió i trobar suport.

LLEÓ
Avui no viuràs el teu millor dia, però has de procurar que les teves emocions no t’alterin. Si algú et provoca, respira fons abans de contestar o podries cometre un error amb conseqüències a llarg termini. En l’amor, no et posis a la defensiva i demana ajuda.

VERGE
L’ambició és bona, això no obstant l’obsessió no. T’estàs pressionant molt a tu mateix per aconseguir propòsits que no són immediats. Has de deixar de banda les preocupacions i relaxar-te. Si segueixes igual, veuràs com els teus objectius s'allunyen en comptes d’apropar-se.

BALANÇA
No deixis que la gelosia et jugui una mala passada. T’estàs sentint l’opció B i això et fa estar malament. El cert, però, és que no coneixes tot el context, per tant val més que no jutgis i t’esperis a tenir tota la informació. En els estudis/feina, t’encarregaran un projecte important.

ESCORPÍ
Tornen a tu idees poc amables sobre una persona que et va fer mal en el passat. De moment hauràs de tractar amb ella, tot i que no t’agradi. Intenta mantenir-te distant i observar el seu comportament abans de treure conclusions.

SAGITARI
Aquests dies estàs molt involucrat en un projecte què t'interessa i estàs dedicant-li més hores de les que creies. Comparteix aquesta il·lusió amb les teves amistats o podrien no entendre la teva absència. Avui et tocarà obrir-te, encara que et costi.

CAPRICORN
Ves amb compte i no diguis tot el que sents sobre una persona amb la qual tens certes tensions. Les teves paraules podries arribar a algú que no t’interessa i complicar les coses encara més. Avui el silenci serà el teu aliat.

AQUARI
No cedeixis davant la pressió de certes persones i actua segons els teus pensaments. Pot ser que durant aquests dies et toqui dir que no més del que t’agradaria, però en el fons et beneficia. Avui serà un dia d’aprenentatges.

PEIXOS
Vigila a l’hora de prendre una decisió important. Passarà cosa que pot fer-te canviar d'idea i hauràs de replantejar-ho tot. Estigues a l’espera i no et precipitis.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: